Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ако изгуби и ја да му ибам стопанката:pos2::pos2::pos2:

многу јакоооооооооо:vozbud:

Утре у 7 ли играте?

ne znam
daj neka kaze nekoj za da znam koga da odam u stabot

У 7 или у 7ипол играте.
И јас мислам оти е у 7 само дај нека потврде некој да си планирам... сакам да га гледам утакмицаа изгледа Работнички стварно иград добро.

02.05.2008 :: Фершпед Работнички го пречекува Фени Индустри

Утре продолжува полуфиналната серија во плејофот од македонскиот кошаркарски шампионат.
Фершпед Работнички е домаќин на Фени Индустри, а моментниот резултат е 1:1 во победи.
Избраниците на Марин Докузовски ја прекинаа серијата на Кавадарчани без пораз на домашен терен и ја превземаа предноста на домашен терен, и сега ќе мора да го потврдат успехот и пред сопствените навивачи.
Од друга страна, кошаркарите на Фени Индустри ќе се обидат да покажат дека поразот во Кавадарци бил само лоша епизода, и ќе се обидат да ја вратат предноста со победа во “Градски Парк“.

Натпреварот се игра утре во 19.30 часот (МТВ Пренос) во салата “Градски парк“.
Судии се: Зоран Златевски, Петар Денковски и Александар Милојевиќ. Делегат е Антонио Угринов.

Вториот полуфинален натпревар, помеѓу МЗТ ФОН Универзитет Скопје и Струмица 2005 е одложен.
Судии на тој натпревар се: Марјан Стојовски, Игор Митровски и Јовица Крстевски, а делегат е Ѓорѓи Пиперков.

leee ama e kasno znaci doma duri u 11-12

Ауф Златевски ви суди. Иначе ќе одите ли лозари за Скопје, и колку ќе одите ?

taka ako gledas na rabotite........eve utre zemjata ja udira meteor kolku mesecinata i...........
abe mora da se tepa vo sk ako sakaat finale
ali i da ne gi tepame tuka fiksno gi tepame
Po realno e da izgubi Feni otkolku da padne meteor:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.

Само немојте без маици ко минатиот пат. Таман се излуфтира салата.

Абе ај, беше шо беше, денеска мора да тепаме, нема заебанции веќе мора озбилно да се играе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom