Eden i edinstven champion feniЗашто имам чувство дека никој не навива за Фени. Хммм....
Eden i edinstven champion feniЗашто имам чувство дека никој не навива за Фени. Хммм....
abe sega ne mi go kazuvaj majmunot on go sega ne se dokazal pa sega ke se dokazuva, ti ako gledas kosarka od zavcera jas pratam so godini ne mi kazuvaj jocoAbe se slucuva,i sto sega?Ja gledase pred edna nedela,Cska:Lotomatika,znaes koj e trener na Lotomatika?Pa mu se sluci toa na 1 minuta do kraj vodea 11 razlika pa izgubija..Razbiram sto Joco bese dezurniot vinovnik,no Joco ke dokaze deka znae...Ke vidite!Site!
najgolema tragedija sega bi bilo strumica da si go smene trenerot. majmunco nema vrska,a ako donesat nekoj so stvarno znae kosarka ce ne sokrsat site
Да не касниш?Eden i edinstven champion feni
Zar,ti mozes da mi naredis jas sto da pravam?Koj me prasal,nikoj ne me prasal,jas samo go kazuvam moeto mislenje..T.E ocekuvanje.A za takvi sto trenerot ne e vazen vo ekipata ne vazi:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Кој те прашал тебе шо очекуиш.. Најмалку ме интересира твоето мислење
Aj so sreka.No mislam deka ke vi bide mnogu tezok duel,so dramaticna zavrsnica...
P.S Iskreno ocekuvam da kiksnete na ovoj natprevar.:smir:
www.kavtown.com Tamu ke go najdes rezultatot vo zivo...:smir:Дај боже да е така, ќе видиме тежок натпревар ќе бидит.
Ќе ве молам за резултат по завршување на утакмицата.