Македонска Лига-2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Затоа што си флезен во некој филм и си мислиш дека ако одеш на судијата го задавиш си фраер а уствар ја покажуваш твојата култура.
Ајде бе одјеби......ти си од оние што грицкат сончоглед на утакмици и никогаш нема да разбериш како е чувството да се сака клубот,да ти биде како составен дел од животот

П

Паспарту

Гостин
Затоа што си флезен во некој филм и си мислиш дека ако одеш на судијата го задавиш си фраер а уствар ја покажуваш твојата култура.
епа затоа марамчето во рака и мавтај со него...
тоа ти е исто како јас сега да ги напаѓам таквите театралци кои ти ги поддржуваш, ако не си бил дел од ниедна навивачка група или па не го сакаш доволно својот клуб тогаш не коментирај и не кажувај какви се правите навивачи ок? зашто за разлика од тебе ја живот би дал за клубот за кој навивам

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ама се фативте за оваа култура , како да сте од некое Кралско семејство, а дури ни ѓубрето не го фрлате во контињери.

Мзт Скопје, лично јас, го сакам ако не исто, али бар приближно колку сестра ми. Ако некој свесно и со намера го оштетува Мзт, исто како да ја напднал сестра. Кога ке го осетиш ти тоа за Струмица, ма да неможеш да го осетиш, љубота се раѓа многу многу порано и џим не ти се родила, никогаш нема да го осетиш тоа што јас го осекам за Мзт, Дооолрокс за Вардар или па Џо за Пелистер и никогаш нема да сватиш, и ти и таквите како тебе, како што убаво ви кажа Доолрокс во претходниот пост

Член од
27 септември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Ова што го направивте не ви беше во добро светло сега мислите дека сте некој и нешто а уствари сте никој и ништ .оД вас човек неможе кошарка да гледе , вие сами си правите да ви се празни салите по тоа што го видовме кој ке ти оде на утакмица може да си го добие .
Што сакаш да кажеш? дека они се први и једини кои ги казниле да не играт на домашен терен? Па и Ајдуците во Битола минатата година се правеа многу многу... но сепак ефтино поминаа...

Тоа што го гледав прееска се вика навивање! А не како ајдуците на 2 минути пред крајот АА ЕЕ АЕЕ и не ти знам таму што вика... „управа педери“ итн...

Цел натпревар добро навивање на Фемили , иако губеа 30 и шукур разлика... Кога ќе навиват така Ајдуците, јас на Марс ќе се качам...:nesvest:

V

Viktoranius

Гостин
Што сакаш да кажеш? дека они се први и једини кои ги казниле да не играт на домашен терен? Па и Ајдуците во Битола минатата година се правеа многу многу... но сепак ефтино поминаа...

Тоа што го гледав прееска се вика навивање! А не како ајдуците на 2 минути пред крајот АА ЕЕ АЕЕ и не ти знам таму што вика... „управа педери“ итн...

Цел натпревар добро навивање на Фемили , иако губеа 30 и шукур разлика... Кога ќе навиват така Ајдуците, јас на Марс ќе се качам...:nesvest:
Да точно е сите се биле казнувани и Мзт и Струмица и Работнички....итн..а што се однесува до навивањето Секоја Чест за Фамили Аеродром...е тоа се вика навивање губат 30 разлика и пак пеат..то е то:wink:

П

Паспарту

Гостин

ја само за болдираново да кажам дека во битола тие нереди повеќе ги направија чкембарите отколку ајдуците :) 3 пати повеќе чкембари имаше него ајдуци, па дури и воџата чкембар беше :)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Да точно е сите се биле казнувани и Мзт и Струмица и Работнички....итн..а што се однесува до навивањето Секоја Чест за Фамили Аеродром...е тоа се вика навивање губат 30 разлика и пак пеат..то е то:wink:

Се гледа дека си го гледал натпреварот кога губеа мзт 30 разлика а Ф.А. пееја?

Член од
27 септември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
ја само за болдираново да кажам дека во битола тие нереди повеќе ги направија чкембарите отколку ајдуците :) 3 пати повеќе чкембари имаше него ајдуци, па дури и воџата чкембар беше :)
Знам, нема потреба да ми се кажува :) Нормално дека ќе биде некој чкембар, кога Ајдуците си немат три чисти. Но ајде сепак да се каже дека „направиле“ нешто... :jaj:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
На секој сто си го сака клубот кога некој свесно му наштетува без срам и перде му доаѓа да го испразни некаде бесот но со тоа не му се помага на клубот само му се наштетува со казни еве лани Струмица плати дебели казни за тоа во Битола казната за публиката подоцна беше променета во парична
Инаку добро за запалките некое шише но каменот значи наоружани одите на утакмица да се најде за секој случај:icon_bigg

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Пеевме цело време иако губевме, пеевме и кога имаше прекини у втора четвртина, пеевме и кога го прекинаа цел натпревар и останавме у сала уште саат од кога ги ибркаа ЦПБ. И доста лупате глупости за таа култура кога незнаете како е да се сака клуб. Убаво ви кажа Радикал.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11

Не пеевме?...иЛе дај бе мајку му...не пеевме им се смеевме на ЦПБ кој како мали дечиња со тоа балоните си мафтаа тогаш не пеевме туку им се смеевме...колку што знам на 30 разлика немаше никој у сала:wink:

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Колку што јас знам од кога ја испразнија салата тогаш продолжија да играат и тогаш направиле 30 разлика, а тоа е најмалку битно, дали 30 дали 10 дали 5 разлика пак изгубивме.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Mи се одмили и гледање и се.
Жити натпреварот шо е. Фрлање со камења на теренот, петарди во салата... Конечно покажавте на кое културно ниво припаѓате. Ова што се случува е срамно за македонскиот спорт воопшто.
пред 2 год, мислам дека беше , гледаше финале партизан-црвена звезда... кога публиката ги откорна столчињата за седење и ги фрлаа по полицајците, исто така срушија и дел од трибината...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Ок е тоа јас не реков дека не се случувале такви работи во другите држави, само искоментирав дека не е во ред, а вие го направивте тоа како којзнае што да е.
Беше само мој коментар и не мора да се согласите со него. Мразам кога навредуваат и се караат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom