"Цецијанство": Културолошка религија и мозочна револуција. Пророк: SWEDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde pljukachi

eve Vi tekst

analizirajte

Koza pamti Nikada, nikada, nikada, nikada
sa tobom vise nikada

Ni vazduha izmedju dlanova
ni predaha izmedju uzdaha
u prolazu tela pripijena
bez imena, samo bez uspomena

Ref.
Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

Ni razmaka izmedju redova
bez pitanja, vidljivih tragova
u prolazu tela pripijena
bezimena, samo bez uspomena

Лелеее како ми е криво ова плаче за у потпис да стои. За жал поради синдикалски обврски добивме директна наредба од шефот да се пронајдат хероите на мојот потпис.

Ама сигурен сум дека ќе се најде некој и ќе го лупне ова у потпис.

Ova dokazue kolku si retardiran, zloben i mutav ...uste verues u dedo Mraz ?

Burn te boli li nesto megu rebra osechash li ?

Toa Ceca so nejzinite super moki na telekineza ti nanesuva bolka

I povtorno isto jas ne idam po Vas , Vie idete po moi temi da pokazete deka Vi e pogolem od mojot ama nema sansi nie prvosvestenicite na cecijanstvoto imame najgolemi kurovi na planetata ... boli sega malce na levo taka nakaj bubrezi megu rebreno ???

To ceco reshi go nevernikot

Sweden, bez eksplicitni golemini na maskite polovi organi, te molam. Ne za drugo, ne lici na Cecijanec :)!
Inaku, kako celulitot na Ceca??

Гуру је појео мало више. Али вербата останува. Што е со муабетот дека Цецијанството е сотонска религија? А што е со Швицариан Конекшн?

Sweden, bez eksplicitni golemini na maskite polovi organi, te molam. Ne za drugo, ne lici na Cecijanec :)!
Inaku, kako celulitot na Ceca??

e vidis toa e uste edna zabluda na obicnite smrtnici toa okolu celulitot

Toa sto ste videle ne e Ceca , taa e sovrshena nema celulit toa e nejzinata dublerka dvojnicka. Toknu vo toa vreme koa iskocija tie sliki , Ceca imase smrtni zakani od hordite na Alijinih placenika i ostali Hm banditi pa morase privremeno da se pritaji.

Duri drugite mislea zveraat u celulit Cecin ona bese so Zeljko na Maldivite o se banjashe vo mleko kozje sto e edna od tajnite na nejzinata vecna ubavina .

Koj Zeljko be? Neli go utepaa??
Ili se krie na planina i eden den ke se simne da im sudi na lujdzeto za nivnite grevovi i ke gi prati vo pekolot, a ke gi odnese pravednicite vo rajot.
Odis li ti po voda?? Ili samo Ceca?

Cuj voda ... abe Ceca ja izmislila i vodata i okeanite i rekite a bogami i ezerata kakvo glupo prasanje c c c c

Kako moze Zeljko da go utepaat koga e toj najvrhovniot guru od site gurua ever ?

Stvarno ste brate naivni ... toj deluva suptilno preku CECA ... i lugeto se nemokni i se pridruzuvaat kon nejzinite stihovi vo se pogolem i pogolem broj... toa e mok...toa e znaenje ...toa e CECA !

Priklucete se rezistans is fjutil

Vaka i Gruevski im veli na svoite.
Kako Branko na vremeto: Jas sum Tito, toj preku mene govori, taka i Grujo: Jas sum Branko i Tito zaedno.

Taka i ti.

Види му аватар.

Али , мене не ми одговара никој - Дали гуруто се коела со некој Швицарски Албанац далеку во минатото, па Ленка Кумановка невеста бегалка се сторила и да не бил херој Аркан Бекрија, Цеца ќе пеела на евровизија за земја Швајцарија - а Селин Дион никогаш немала да направи кариера?

И цецијанците ќе беа изгубени души?

Tie se diletanti za CECA

Nikoj ne moze da napuni tolkavi stadioni so luge dobrovolno na edno mesto kako CECA

Toa go dozna zapadot so vreme i nametna sankcii na Srbija za da ne iskoci nadvor, ako iskocheshe uhaha sea cela EVROPA ke beshe po kafani i ke ja slusase CECA...

Po najstarite predanija i SFRJ ja raspadnaa odkako nivniot vracar blizok do Papata predvide radjanje na Ceca i nejziniot uspon... i brze bolje se organiziraa i ja raspadnaa SFRJ za da oslabnat neminovnosta : usponot na CECA !

Uste Ve lazat stvarno ste neinformirani , no ko sto rekov ne e CECA za sekogo ne Ve krivam sto ne ste ja sfatile ubavinata i epohalnata vaznost na Ceca vo sovremenoto opstestvo

heh

Види му аватар.

Али , мене не ми одговара никој - Дали гуруто се коела со некој Швицарски Албанац далеку во минатото, па Ленка Кумановка невеста бегалка се сторила и да не бил херој Аркан Бекрија, Цеца ќе пеела на евровизија за земја Швајцарија - а Селин Дион никогаш немала да направи кариера?

И цецијанците ќе беа изгубени души?

Dezinformacii , dezinformacii koenje gluposti

da Ve prasam toj ziv li e sto ja koel ?

Шведо шведо мулти таленту....Цеца пееше во ресторанТ Пешна во Македонски Брод-Мало градче со една улица без семафори и 50 жители + некои си 70 од околните селциња.....од сите овие луѓе 90% немаат здрав заб во нивните усти а истите усти ги залепиле за усните на Цеца....гадно нели

...

Секако, секако ... затоа секоја втора песна зборува за тоа како типот и го ставил до крај и она не можела после без неговиот кур.
Како е она тажна и патетична без секојдневно ебење и како силно има потреба некој да и го стави!

*Се извинувам што морав да бидам вулгарна, но тоа е за да се разбереме.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom