Да се изневери или не?

Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Нее, какво изневерување! Како би ми било мене да ме изневери дечкото?! Нејќам да правам нешто што нејќам да ми го прават :smir:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Глупо е да се направи нешто такво. Ипак,барем еден повик минута пред чинот на „изневерување“ каде ќе ја стопирате претходната ситуација..многу значи.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Да се изневери или не?

Многу тешко прашање и уште потежок и покомплициран одговор. Се зависи од индивидуата и од оној кој се спрема некого да прелаже. Прелаже, смешно ни вистинито. Нешто што го употребуваат и мажите и жените кога сакаат да освојат нешто што не е нивно, а се сепак и тие самите во врска. Има луѓе кои се родени да неможат да бидат само со една особа, па тие немаат проблем со изневерување. Но, истите тие луѓе, повторувам ги има и кај мажите и кај жените (иако кај жените се во помал процент) предизвикуваат проблеми прелажувајки особи кои никогаш немале намера некого да изневерат. Заебан и тежок живот за живеење :pusk:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Треба некој да е шутрак или голема будала за да направи неверство и да му пропадне врската. Кога некој би го направил тоа способен е пак и не смее да му се прогледа низ прсти. Сепак главна причина за раскинување на секоја врска е неверстовто кое е непростливо !:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Moze samo sa se izneverime samite sebe sto sme otisle po strasta i sme
potkleknale na smrtniot grev posakuvajki tugja zena!
Iznevera na Bog e toa, a the man upstairs odamna ima kazano kako treba!

Член од
19 септември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
ova ti se vika neizivean tip,izgleda mlad vlegol vo brak pa se zaebava!!!ke se vidi do koga ke odi vaka!!!

--- надополнето ---

sekoja cest za tebe!!!!da gi zadovolis dvete zeni,i niedna da neznae!!!Strasen majstor si bil i LAZOV!!!!

--- надополнето ---

Pa toa e nazivot na mazite postari od 4o godini..kuklinja,srcinja!!!ke te gnjavi nekoj star za da te vika kukle????pateticnooo!!!

Член од
29 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
1
Постои голема разлика помеѓу машкото неверство и женското неверство.Мажот може да изневери зашто му се диг..л и му се пружила прилика за тоа,додека жената,жената кога вара тоа го прави со душа.Затоа и жените полесно поминуваат покрај тоа дека биле изневерени додека мажите тоа го носат цел живот.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
38
Поени од реакции
5
Пример, имате дечко/девојка па дури и маж/жена се сакате и супер ви е.
Ама, луѓе како луѓе сите ние понекогаш доаѓаме во секакви искушенија.
Е тоа ме интересира... кое е тоа искушение на кое најтешко можете да му одолеете и доаѓате во ситуација да изневерите?:wink:
Незнам што да ви кажам. А сте се замислиле ли како ке ви биде на вас тој/таа да ве изневери ама реално? Некој што толку многу ви значи и го цените, го сакате и нормално не сакате да се осеќа повреден. И да го заебете на ваков начин, да го удрите на најболното место. Нормално е дека кога двајца се вљубени сакаат целосно да си припаѓаат еден на друг, па како би сте се осетиле да знаете дека тој/таа не ви припаѓа? По ова судам дека не сте се замислиле доволно добро за тоа како би сте се осетиле пред се вие . Ке ви кажам дека попрво би посакале да ве убие пред да ве изневери. Па замислете дали би сакале таква болка да нанесете на тој што ве сака. Не се летајте на се што е убаво и привлечно зошто на убави луѓе им нема крај, секогаш има поубав и поубав, така може премногу далеку да залутате. Кажете ми, дали е тоа вашата себичност која би ве натерала да го одземете сето тоа што партнерот го градел со месеци и години и да го потрошите за една вечер себично задоволство? или пак од друга страна, поради еден ден ваше задоволство да му нанесете болка со што трае со месеци или години?

--- надополнето ---

The'Bitch ова не се однесува лично на тебе туку на даденава тема

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Леле маабето....абе тука се светци!!!!!!(ке се разнебитам)...Него околу темата имам да кажам дека да,грдо е неверство и се тоа ама мислам дека секој некогаш у живото посегне по нешто забрането едноставно така функционираме...И немислам сеа на 20 како шо сум јас (пич) кога уште морали нешто,па уште се верува у љубов и такви работи.Зборам за на подолги патеки и мислам дека само така и може да се опстане толку години со една линост.Шо знам за мене така функционира (не применувам) ама гледам..........и секогаш има 2 страни кај шо едната барем еднаш направе нешто а другата цел живот живее у заблуда и со тоа двајцата придонесуват за функционалност на една врска.Како и да е на прашањето да се или не според мене нема одговор кога треба да одговореш школски.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Да не се изневери!!! Сум била во такви ситуации ама секогаш сум постапувало правилно, т.е не сум изневерувала. Неверството го гледам како многу негативна работа, па поради тоа никогаш не изневерувам и никогаш нема да изневерам!

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Дефинитивно не! Има многу подобри решенија отколку изневерувањето. Доколку дојде до таква ситуација достоинството го губи тој што изневерил, а не оној кој бил изневерен.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.614
Да се изневери, еднаш се живеј!

Kajgana Shop

На врв Bottom