Ние не знаеме што сакаме, затоа паѓаме во искушение на се и сешто и затоа сме изгубени во свемирот...човечко око ненаситно. За една вечер може да ја изгуби среќата за цел живот...не да е плитко, не е ни до глуждови
epa problemot e vo toa sto nonstop kebapi ne se jadat nekogas treba malce sudzuk naskara malceDa imam super vrska i da si ja zeznam zaradi edno muvanje,seks seedno koe ke bide bez cuvstva NE!
Е па не можеш во исто време да јадеш кебапи и суџук.:wink: Значи додека си во врска си во врска, а после тоа ако не сакаш више врска, раскини и прави што сакаш.epa problemot e vo toa sto nonstop kebapi ne se jadat nekogas treba malce sudzuk naskara malce
ako sakas da izneveris treba da go najdes momentot
abe ne e do toa da se izneveri ili ne toa zavisi od egoto na coekot.. i tuka nema so kako da se rasprava zavisi i situacijata zavisi i odnosite kako se pomegu liceto N.G i B.C sala nastrana znaes sekoj im potreba od promeni(change so toj trik obama pobedi na izborite) i toaЕ па не можеш во исто време да јадеш кебапи и суџук.:wink: Значи додека си во врска си во врска, а после тоа ако не сакаш више врска, раскини и прави што сакаш.
Аргументов твој за изневерување не држи вода.
Ако имам потреба од промени, ЌЕ РАСКИНАМ и ќе продолжам со животот и ќе барам друг. Нема да изневерам тоа сигурно. Нема зашто кукавички и подмолно позади грб да ја изневеруваш довербата на личноста со која си во врска. Во ниедна ситуација, односи и било што неверството не може да се оправда.abe ne e do toa da se izneveri ili ne toa zavisi od egoto na coekot.. i tuka nema so kako da se rasprava zavisi i situacijata zavisi i odnosite kako se pomegu liceto N.G i B.C sala nastrana znaes sekoj im potreba od promeni(change so toj trik obama pobedi na izborite) i toa
epa sea nevikam deka toa e neso dobro ama da mi izleze nekoe sexi mace nema da mu ja mislam ni 5 sekundi... toa sum jas toa si ti jas sum kukavica a ti nesiАко имам потреба од промени, ЌЕ РАСКИНАМ и ќе продолжам со животот и ќе барам друг. Нема да изневерам тоа сигурно. Нема зашто кукавички и подмолно позади грб да ја изневеруваш довербата на личноста со која си во врска. Во ниедна ситуација, односи и било што неверството не може да се оправда.
Дури и да ја сакаш девојката? Дури и да ти значи највеќе на свет? Ќе ја изневериш девојката што ја сакаш заради некое секси маче? Би бил подготвен да ја расипеш врската заради некое мување од една вечер?epa sea nevikam deka toa e neso dobro ama da mi izleze nekoe sexi mace nema da mu ja mislam ni 5 sekundi... toa sum jas toa si ti jas sum kukavica a ti nesi
ne mora da znae taa..Дури и да ја сакаш девојката? Дури и да ти значи највеќе на свет? Ќе ја изневериш девојката што ја сакаш заради некое секси маче? Би бил подготвен да ја расипеш врската заради некое мување од една вечер?
А ако дознае? И ако ја повредиш? Или толку себично гледаш на работите, па не ти е ни гајле за чувствата на луѓето околу тебе?ne mora da znae taa..
ps: ne se muvam samo sex preporacuvam...
pa ne! ke priznam deka sum idiot i toa hahahaha abe vo vrska sum godina dena ama ja neam iznevereno ama ne vikam ne bi ja izneveril samo za sex so nekoja stvarno so e zgodna pa u pm eden zivot imam da probam malce i od ona tesnoto...А ако дознае? И ако ја повредиш? Или толку себично гледаш на работите, па не ти е ни гајле за чувствата на луѓето околу тебе?
Епа види сеа , поџек ќе испадниш ак си верен на женската чим веќе си со неа.......За такви шо еднаш сами ќе излезат и ќе и се фрлет на некоја нашминкана , многу ги имат....epa sea nevikam deka toa e neso dobro ama da mi izleze nekoe sexi mace nema da mu ja mislam ni 5 sekundi... toa sum jas toa si ti jas sum kukavica a ti nesi