- Член од
- 4 април 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 21
Никогаш брате.A da te zaprasam nesto oti gledam deka ne mi odgovoras na prasanjata no sepak jas pak ke te zaprasam.Kazi mi koga si pomognal nekomu materijalno bez pritoa da baras kontrausluga bez da go poznavas istiot i da ti e blizok??
Такви чворови горедиливи од сатаната Лилит се присутни секаде каде и да одиш,не случајно ни се дешава она што ни се дешава нам и на целиот свет.
Следете ги знаците на природата и сите ќе бидеме спасени.
Секој од треба да го заборави поимот -
,,ЦЕЛИОТ СВЕТ Е ЗАСНОВАН НА ВАМТЕ ЗА ТАМТЕ,,
Тогаш никој на никој не треба да му биде роб,сите ке бидеме слободни.
зарем не гледата каде е проблемот кај нашите родители,токму овде што кога некој ќе му помогне тој станува богат роб,едноставно армија на прозирни сенки.
мое мислење што не сакам никого да навредам.
Зашто ми е овој раскош и толку богатство од моите родители кога ја немаат внатрешната слобода,кој никој не може да ја купи со милиони.
Слуша што ќе му каже врвот на колективот во таа сатанистичка пирамида.
ЖИВЕАМ СО ЕДЕН ТАКА ,,ГОЛЕМ,,МАЈСТОР,ЗИДАР.и ве Молам не почнувајте,нема да знаете да се ослободите ниту вие ниту целото ваше поколение.
Од тие причини се затворив,и само читам и истражувам и не сакам никој па ниту најголемиот мој душман да биде во моја кожа.
Ве Молам,Ве Проколнувам следете ја природата додека она не ви врати еден ден како што јас поради моите родители сум заробен,обезглавен во темнината.