Д
Демијан
Гостин
И со ова ти сакаш да кажеш дека тие што ги вараат партнерите се карактерно слаби луѓе?Карактерно силни и карактерно слаби луѓе според мене.
И со ова ти сакаш да кажеш дека тие што ги вараат партнерите се карактерно слаби луѓе?Карактерно силни и карактерно слаби луѓе според мене.
Да , бидејќи доколку биле карактерно силни ќе раскинеле пред да ги вараат.. Со самото тоа што постои единка која повеќе те привлекува од онаа што веќе ти е сопатник значи дека треба да ја престанеш врската...И со ова ти сакаш да кажеш дека тие што ги вараат партнерите се карактерно слаби луѓе?
Види сега,незнам дали си машко или си девојка(мислам дека си девојка) ама на секое машко(зборувам за машки пошто сум,и несакам да зборам у име на жени) му треба нешто ново.Со тек на време настанува некоја си монотонија и тогаш на мажот му треба некоја авантура,така да на многу машки им е потребно некое издувување,т.е бегање од врската макар на кратко.Не дека он цело време ќе ја вара и дека ке оди у исто време со две девојки,како што викаше ти.Неможам да кажам у име на сите ама според мене тоа е тоа.Да , бидејќи доколку биле карактерно силни ќе раскинеле пред да ги вараат.. Со самото тоа што постои единка која повеќе те привлекува од онаа што веќе ти е сопатник значи дека треба да ја престанеш врската...
Ајде?! :shok:Види сега,незнам дали си машко или си девојка(мислам дека си девојка) ама на секое машко(зборувам за машки пошто сум,и несакам да зборам у име на жени) му треба нешто ново.Со тек на време настанува некоја си монотонија и тогаш на мажот му треба некоја авантура,така да на многу машки им е потребно некое издувување,т.е бегање од врската макар на кратко.Не дека он цело време ќе ја вара и дека ке оди у исто време со две девојки,како што викаше ти.Неможам да кажам у име на сите ама според мене тоа е тоа.
Ти кажав дека неможам да зборам во женско име пошто не сум девојка:helou:.Неможам да зборам за нешто што незнам.Ајде?! :shok:
А жените демек не се луѓе? Поинаку ги гледаат работите? Затоа се генерализира дека сите мажи се склони на изневерување, заради вакви коментари.
Спиј ти на тоа уво, и девојка ти ќе те напраи вентилатор, ич гајле немај.
Машко сум ... И склон си на изневерување, твој избор , ти ќе страдаш во животот додека ги научиш вистинските вредности....Види сега,незнам дали си машко или си девојка(мислам дека си девојка) ама на секое машко(зборувам за машки пошто сум,и несакам да зборам у име на жени) му треба нешто ново.Со тек на време настанува некоја си монотонија и тогаш на мажот му треба некоја авантура,така да на многу машки им е потребно некое издувување,т.е бегање од врската макар на кратко.Не дека он цело време ќе ја вара и дека ке оди у исто време со две девојки,како што викаше ти.Неможам да кажам у име на сите ама според мене тоа е тоа.
a sto e tolku bitno dali se raboti za zensko ili za masko?:helou:Ти кажав дека неможам да зборам во женско име пошто не сум девојка:helou:.Неможам да зборам за нешто што незнам.
Па зборам у мое име а ја сум машко,така да неможам да зборам за некој друг.a sto e tolku bitno dali se raboti za zensko ili za masko?:helou:
da de svativ, ali ja vikam deka nema nekoja razlika pomegu masko i zensko, bar ne u toj pogled..Па зборам у мое име а ја сум машко,така да неможам да зборам за некој друг.
Најчесто се прави од "фраерлук".А мислиш дека тоа се прави за некој фраерлук? И кој спомна за 2 истовремено? Едноставно така функционира тоа, неможе да биде се совршено.Човек паѓа во искушение, се сретнува убава девојка ти се дава шанса да се омрсиш вечерта...Затоа неможеш да кажеш со сигурност дека нема да го/ја извараш.:smir:
Да. Затоа што кога сакаш некој, кога веруваш во врската, нема да потклекнеш на ниедно искушение.И со ова ти сакаш да кажеш дека тие што ги вараат партнерите се карактерно слаби луѓе?