Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
не сум изневерил до сеа никоја...така да неможам да кажам........

ХААХАХахах според мене не постои машко што нема изневернено женско... мое мислење

Nikogas ne sum go izneverila partenrot i misalm deka ne postoi takva situacija vo koja bi mozela da se najdam i da go izneveram, ustvari se e vo samokontrolata.

најчесто искушениата ми доаѓаат во ноќните часови, кога сум без нејзе и кога влијанието на алкохолот ми вика: ajде бе што тио е гајле сега па еднаш се живее итн.

VIRTUAL напиша:
ХААХАХахах според мене не постои машко што нема изневернено женско... мое мислење

Абе ајде?! А со што би го поткрепила твоето мислење?!

Не сум била во таква ситуација . Но без ралика на ситуацијата не би го изневерила.

hm
samo ako on me izvara makar i po greska(a znaeme nema greski se e so umisla)

Pazi,kaj maskite uvjek e potesko,a i problem e so imaat 2 glavi,gospod ne im dodelil dovolno krv za da funkcioniraat i dvete naednas.Ako ima poveke krv vo ednata,drugata nefunkcionira llllloooololololoolololol.Moram da priznaam deka mi se ima deseno da izneveram(cista fiziologija-animalna potreba).Posle custvuvam vina,ali do sea ne me fatile....

Nikogas ne sum iznerverila ali drugi izneveruvale so mene....se slucuva neocekuvano a neznam ni ja kako...

Кога ми се ебе, а таа не е во близина.

Vo nikoj slucaj ne opravduvam neverstvo.Ako go nekis toj so kogo si,raskini mu pa pravi sto ke pravis.Ako imas dovolno pocit prema nekoj sto ti daval ljubov nema da go izneveris.

Pa i samata pomisla na neverstvo e neverstvo(ako gledame taka), nemoj nekoj da mi kaze deka ne pomislil nitu ednas na neverstvo...Prirodno e da pocustvuvas potreba od drug ili malku da smenis.A samoto toa sto ke pomislis na grev, vprocem ti si napravil grev.Ne sudi mu na drug,ako ti ne si napravil takvo neso

So devojkata idam veke 5 meseci i ne sum ni pomislil da ja izneveram ama ako ona mene prva me izneveri ili sum nekade vo kafic,disko malce podnapien ne sum siguren sto moze da bide.

KAko so se nervirame ko ke ne izneverat maskite ...ne treba i nie da gi izneveruvame:) makar so masko da ne izneveruva e recisi nevozmovno ali sepak..jas ne bi go izneveruvala ni koga ke mu se nalutam ili koga drug nekoj e podobar..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom