Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

e imas pravo
Microsoft SideWinder sea e nov videte go mislam deka i 518 mozee da mu se fati:tapp::tapp::tapp::tapp:

btw ako sakate dobar maus a ne vi se dava mn pari odete vo amc i kazeteim od A4 Tech x-750F odlicen e imas i kopce za tri kursumi odednas i moozes da menjas dpi top si e a e okolu 1000 den
da da mausov e mn mn jak...ja go iam top e,a i ne e skap....

Не 80, и 800 евра да е подобар рефлекс ке имаш на некој од 300 ден. ако си го користел .. пример година.

Е сеа.. штом го навикнеш некој од овие ѕверските.. нормално ке има подобрување у твоите скилз.

бтв, глупа тема.. да беше најдобар гејмерски маус ке сфатев, ама најдобар цс маус. =|

Сеа ке отворам тема најдобра цс тастатура. Има една.. обоена војничко зелено.. со додаткни копчиња. закон4е е :vozbud:
Da da mislam deka ja iam videno...:D:D:D

Ја имам најдобар :baeh:

287946.jpg

Mitsumi ecm-s6702

:pos:

Имам еден од AMC го купив специјално за ЦС само да најдам како се викаше има копче коа ќе стиснеш пука по 3 куршуми.. Али не можам да најдам како се викаше, ќе најдам и ќе постирам..

Имам еден од AMC го купив специјално за ЦС само да најдам како се викаше има копче коа ќе стиснеш пука по 3 куршуми.. Али не можам да најдам како се викаше, ќе најдам и ќе постирам..

Хмм...нема врска тоа можам и јас да си направам да ми пука 3 пати од едно копче:helou:

hahaha:pos2: ja da vi kazam pravo iam eden asus mal za kur ne go biva nemozam ubavo da go drzam od so mi e mal i cs ko pijanica sum precizen...ne se razbiram u mausovi ali znam deka ovoj za gejming ima zasluzuva samo eden rejting-sranje u koloru :kafe::toe:

со е финтата со тоа копце бе не битно тоа финтата е дали лези на рука и не разбирам копце за да пука три курсими и ја на десен клик си стискам и пука 3 курсуми...тоа е или.. :tapp:

Уште од кога ке видаш дека напишал АМЦ се знае што купил. :smir:

Јас на мојот маус,коа ќе стиснам прво b -4-3 ,и стиснам на лев клик после,пука дури 30 куршуми.
Ако стиснам b -5-1,ќе пука 100 куршуми со стискање на лев клик.

Ама морам да држам цело време:kesa:

Ајде,доста забегувања,темата е најдобар маус,а не што маус имате :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom