Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Следно прашање, има некој искуство со Logitech Presision Gaming?
Или ако имате друга препорака, повелеле :)
Да!. Звукот е доста квалитетен но пластиката е доста крута и неквалитетна. Страничните пластични делови со логото на Logitech ќе ти паднат за 3-4 месеци.
Иначе за добри слушалки би ти ги препорачал Sennheiser и Icemat Siberia(овие два ти се најдобри), но тешко дека ќе ги најдеш во Македонија.
:helou:

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Да!. Звукот е доста квалитетен но пластиката е доста крута и неквалитетна. Страничните пластични делови со логото на Logitech ќе ти паднат за 3-4 месеци.
Иначе за добри слушалки би ти ги препорачал Sennheiser и Icemat Siberia(овие два ти се најдобри), но тешко дека ќе ги најдеш во Македонија.
:helou:
Глава ме заболе веќе :) Еден вика вака, друг онака, mixed reviews по сајтовите итн. Сепак, друг избор во Македонија нема. Сеуште чекам доколку некој знае како да го набавам Mantis-от да ме извести, да не молам за џабе по другаров за услуга.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Од србија, од спид линк.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Не, ке треба од таму да го земеш.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
ДМан тешко дека ке најдеш , и ја барав и се откажав. Сега кевот ми е во S&S , од кај да си набавам?
И да ми кажете кој има искуство со MX518 i G5 , кој е подобар ?

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
ДМан тешко дека ке најдеш , и ја барав и се откажав. Сега кевот ми е во S&S , од кај да си набавам?
И да ми кажете кој има искуство со MX518 i G5 , кој е подобар ?
Го најдов во Србија, за астрономска цена од 35 евра, додека чини 15 евра во секоја полунормална држава. Плус трошоци да стигне до тука... не фала, ама не планирам да плаќам 2500 за производ што чини 1000 денари.

Го има на ebay.com, вкупна цена сосе патни трошоци = 25 евра, што е прифатливо. Носат и до Македонија, барем така велат.

http://cgi.ebay.com/RAZER-MANTIS-CONTROL-MOUSE-PAD-NEW_W0QQitemZ370045422155QQihZ024QQcategoryZ23160QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

Одбери Macedonia и стисни Update.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Братучед ми ја има MX 510 - ката долго време, незнам точно колку ама знам дека само што искочи ја зема... Боље и поиздржлив маус неам видено...Уште е click-able , коа клика не е онака као затупен, кликот е здрав и жив, ист е како да си го земал од продавница. Вреди за парите :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
G5 е подобар од MX-ките.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
G5 е подобар од MX-ките.
На изглед и ергономија, да.
На гејмерски план, не.
MX-ите се подобри со самиот факт дека се оптички а не ласерски. Ласерските глувчиња не се избор на повеќето јаки гејмери но сепак за тебе би ти препорачал G5 ако ти се фрлаат пари ко мене.:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
G5 е посекси,ама мислам дека е и поскап
Иначе ако имаш доволно пари за двата,дефинитивно г5...

Јас имам mx518,прецизен е,брз и многу квалитетен.Единственото нешто што ми се "потроши" на маусов,е што црното Logitech лого ми обеле,од премногу користење :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
На изглед и ергономија, да.
На гејмерски план, не.
MX-ите се подобри со самиот факт дека се оптички а не ласерски. Ласерските глувчиња не се избор на повеќето јаки гејмери но сепак за тебе би ти препорачал G5 ако ти се фрлаат пари ко мене.:)
Можеби, незнам за ова. Но сепак јас не се натпреварувам, така да G5 ми праи повеќе мерак. Редно време да си ја пензионирам старава MX500тка.

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
daj we stranata na SET nekoj da vidam za padovi ????
Во Сет компјутери имаше еден Cooler Master гејминг пад - единствен гејминг пад што го имаат. Добар е, мислам кошташе негде 600-700 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom