Tr()LL*W@rL()rD
, Дрогhан ‘
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 1.626
- Поени од реакции
- 99
^^
Е од овој тип на дрога не сум видол!
Beter od adi e(sala na strana):pos2::pos2::pos2:^^
Сите коа ќе рече Терорист Вин (или кантер теорорист) заглеј ги ќе видиш пробуваат БХ Иначе може некое друго видео кај шо се гледаат стрелките, за првото вика нот авеилабл поише А глејте ги PUBMASTERS тимот шо праат со БХ глава да ве заболи! Абе трчаат двајца по земја на нук у врз главите еден БХ им праи! Исто и у РИКВЕРЦ праат БХ, трчаат на глава по 3-4 орица и разни глупости! Глеј те ги зашо се најзакон тим! Е ТОА Е СЅ ЗА ЗАБАВА ИГРАЊЕ! =)Епа од таму е останата лоша навика на користење на slayjump........А бани хоп ми е интересно да го прам, најчесто ко ке заврши партија, иначе нема никаква полза....
330! Да не си се здркал нешо или лажеш? се праи муабет 230-240 а ти 330!да бе и ја едно време рипав 330 ама сеа нешо не сум у форма па околу 325
Fala , fala druze ama use ne sum pro za Lj, za bhop mozebi =) :smir:Браво за KaGeBe.
KaGeBe,свака ти част за овие работи ( bhop i lj ).
Очигледно гриндаш али браво.
Со скрипта и ја можам!eve taze klipce denesno
2 sata se macev so toa FRAPS trijal verzija samo 30 sec pa seci krati i konecno go napraviv
da be i toa so 2 skriptiСо скрипта и ја можам!
da be i toa so 2 skripti
idi downloadiraj Bhoop mapi i ucise malce posle ke procenis dali e skripta ili ne.
Si ja pominal bhop_cave2?
Јас ја имам поминато таа без скрипти..Si ja pominal bhop_cave2?