Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

D

DeviL_32`

Гостин
хахаххахаха матрикс џамп не е тоа туку тоа се вика Балерина џамп а матрикс џамп е другу тоа многу потешко од обичен бани хоп а мислам дека нема смислам темава пошто тоа тешко се учи преку видео треба некој лично да ти покаже
За балерина не е тешко, едноставно е мењаш муниција скокаш и вадиш це 4 ама треба малце да се потренира :) али сепак good tutorials :zver:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Не е работата со мод, научетесе инаку :salut:

Член од
28 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
јас ке уплоадирам подоцна некои демоа да видите ;)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
ehhh HorroR znam deka si pro ti priznavam :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
ali nikoj ne mu mozite na Bosheski ... detevo e od PP ima samo 10-11godini 152 skoknato ima na max asdl prv e :D:smir::smir: jas neznam da skokam inache :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
53
Поени од реакции
1
хахаххахаха матрикс џамп не е тоа туку тоа се вика Балерина џамп а матрикс џамп е другу тоа многу потешко од обичен бани хоп а мислам дека нема смислам темава пошто тоа тешко се учи преку видео треба некој лично да ти покаже
ХАХАХХАХАХА Кој кур е сеа тоа балерина џамп.Детето арно си кажа што е матрикс а што е бхоп.Ако незнаете да правите матрикс јас ќе ве
научам ;).Бхоп-от најчесто се користи за побрзо трчање или за излез од ситуација која нема излез :D.Матрикс џампот не служи за ништо..:S.Позз

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Правам бани хоп без проблем и матрикс џамп ова лонг џамп незнам мапи на кои да вежбам ако знае некој да ми каже :) некоја мапа за да повежбам..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
Правам бани хоп без проблем и матрикс џамп ова лонг џамп незнам мапи на кои да вежбам ако знае некој да ми каже :) некоја мапа за да повежбам..
За матрикс/балерина/штознам уште како го викаат џамп, нема дизајнирано посебни тренинг мапи.
За лонг пробај со оваа, ако знае што пишува членот подолу.

kz_dustmegaldhop така некако беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom