Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
C4:salut:Ама обична бомба или Ц4...ај кажујте одма и да одам да пробуам...
C4:salut:Ама обична бомба или Ц4...ај кажујте одма и да одам да пробуам...
dajte klip nekoj so go pravat slayjumpot ne go znam tojJa umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump
i za toni: retko se koristi na turnirite
off .. Pa celo vreme go praat more tonislave : Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti
Слејџамп ЛОЛ првпат слушам може да ни обајсниш како се прави .Ja umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump
i za toni: retko se koristi na turnirite
off .. Pa celo vreme go praat more tonislave : Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti
....NOTrecept za bunny hop jak maus i da neznaes samo se uci
recept za bunny hop jak maus i da neznaes samo se uci
MATRIXOT E MNOGU LESEN ZA PRAENJEBunny hop-oт мене ми го научи милиот наш Хорор. =) Доста корисен е, на паблик серверите, иначе... ретко кога се користи за време на CW.
За матриксот, не сум ни го пробал, пошто тешко е да се изведе.... Тоа ретко кој може да го прави. =)
Оф топик : Те МоЛаМ Не ПИшИ ваКА нЕ Е ИНтереСнО‘kAKkO NE e e DO MAUsOT VE MOLaM ZEMAM MAUs od 300 den nemoZam da praam nikkako zeam logitekm mX 518 letam niz mapa
Јас со Logitech M-BT58 скокам ко зајче. Не е до маусот. =)kAKkO NE e e DO MAUsOT VE MOLaM ZEMAM MAUs od 300 den nemoZam da praam nikkako zeam logitekm mX 518 letam niz mapa
Shorty vaka se pravi slayjump: vo konzola pisuvasЛеле сите реклами за маусиве изнапукаја Матриксот е лесен. Бани хопот не знам како се прави. А што е тоа слај џамп?
еве ти објаснето на 1 страница..ама најубаво некој у живо да ти покаже..Matrix Jump : При репетирање(менување на клип) на некоја пушка или пиштол, скокнете и притоа извадете c4 (бомба за поставување). Ефектот е интересен...(побарајте да ве гледа некој другар додека го правите тоа во играта)
Bunny Hop : незнам најубаво како да ви го објаснам..Тоа е начин на скокање при кој побрзо се движите
еве ви туторијал
[media]http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc[/media]