Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Ja umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump

i za toni: retko se koristi na turnirite

off .. Pa celo vreme go praat more tonislave ::D:D Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti :D:D
dajte klip nekoj so go pravat slayjumpot ne go znam toj

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Ja umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump

i za toni: retko se koristi na turnirite

off .. Pa celo vreme go praat more tonislave ::D:D Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti :D:D
Слејџамп ЛОЛ првпат слушам може да ни обајсниш како се прави :).
А нип ноа пгс не го праат често итн....

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Oset ne treba Tolku kolku sto treba Vezbajne... jas se trudam da go naucam od dvapati da skoknam poveke ne mozam da go napravam i se otkazav :D:D

Член од
10 јули 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
kAKkO NE e e DO MAUsOT VE MOLaM ZEMAM MAUs od 300 den nemoZam da praam nikkako zeam logitekm mX 518 letam niz mapa :)

Член од
20 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Bunny hop-oт мене ми го научи милиот наш Хорор. =) Доста корисен е, на паблик серверите, иначе... ретко кога се користи за време на CW.
За матриксот, не сум ни го пробал, пошто тешко е да се изведе.... Тоа ретко кој може да го прави. =)
MATRIXOT E MNOGU LESEN ZA PRAENJE

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
kAKkO NE e e DO MAUsOT VE MOLaM ZEMAM MAUs od 300 den nemoZam da praam nikkako zeam logitekm mX 518 letam niz mapa :)
Оф топик : Те МоЛаМ Не ПИшИ ваКА нЕ Е ИНтереСнО‘

Он топик : Добрите скокачи го прават и со маус од 2 денари.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Леле сите реклами за маусиве изнапукаја :D Матриксот е лесен. Бани хопот не знам како се прави. А што е тоа слај џамп?

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Za bunny hopot vreme treba za da se naucis dobro da go pravis. Jas mozam samo 3-4 pati da napravam a ponekojpat mi uspeva i 5-6 pati da napravam.
Леле сите реклами за маусиве изнапукаја :D Матриксот е лесен. Бани хопот не знам како се прави. А што е тоа слај џамп?
Shorty vaka se pravi slayjump: vo konzola pisuvas
bind mwheelup +jump
bind mwheeldown -jump
So dvizenje na skrolot dobivas slayjump!!
ae Pozz

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
luge daj najubavo objasnete za buny hop neznam kako se prai mnogu e tezok.A za matriksot lesen e.objasnete ve molam!

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Matrix Jump : При репетирање(менување на клип) на некоја пушка или пиштол, скокнете и притоа извадете c4 (бомба за поставување). Ефектот е интересен...(побарајте да ве гледа некој другар додека го правите тоа во играта)

Bunny Hop : незнам најубаво како да ви го објаснам..Тоа е начин на скокање при кој побрзо се движите
еве ви туторијал

[media]http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc[/media]
еве ти објаснето на 1 страница..ама најубаво некој у живо да ти покаже..

Kajgana Shop

На врв Bottom