Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

Абе кој губи има право да се лути... КРАЈ

И дај Тфл не се дигајте до толку... Замаратееееееееее btw cw коа сакате

Абе кој губи има право да се лути... КРАЈ

И дај Тфл не се дигајте до толку... Замаратееееееееее btw cw коа сакате
Ама да играте ти , попе , владих , спартан , и максо , така? правилните аГс , кога ВИЕ САКАТЕ .
Крај

Уште малку и ке дојде до физички пресметки.
Напред тфл, ајде Војдан.. :)

Ама да играте ти , попе , владих , спартан , и максо , така? правилните аГс , кога ВИЕ САКАТЕ .
Крај

Oн не ти кажува со кој тим и со кои тактики да играте нели.. :wink:

изгубивте ffs, get over it.

т.е кога ке дојдиме ние Ск , ке играме ЛАН , вие 5души шо ги набројав , и сс и демо на форум ке ставиме да се види се :wink:
И аман не пишувајте повеќе за ова .

vojdan koga kje zaigrash cw za aGs? . :D nvm aj toni brisi nareden post .. posto K me boli ako ste bile pojaki . strasna rabota ebati igrata pomocana ja kje se zamaram for FUN baby sepak ene gi izbrojaF cw so r3 .. podobrri se od nas 12-7 vo cw .. strasna rabota:D GL samo i neka prodolza taka a isto i aGs .. p.s: KaGeBe mozi Avtogram .!.

LOL vojdan so lafis ko cw neams igrano u zivoto a ? a i ti vojdan ne sum ve videl cw da igrate so ags tag ili pak so bilo koj drug aj trajte

Сите од tfl пишаа, уште малце да ги натерат естонците да се регнат и да ги бранат :pos2::pos2:
tfl ако не се замарате кој тепал и играте за фан шо пишете? Имавте клан таг така
? -Имавте.. они имаа? имаа.. изгубивте, шо е важно тимот тактиката и се проследено со тоа?

Најјаки се TNT и готово!!

Името на темава кажува се`.
Уште еден офтопик и навистина (ама навистина) ќе има санкции.

Денеска се играше tfl vs ygs
гг имаше , победник тфл со резултат 16-1 na dd2 ^^
Скрин шот ке постави глок , а има и демо . И така "Нубовите" од тфл победија :)

денес се играше и MoD vs aGs...игравме jas,BuGi,MostWanted,sniper,scientist...од aGs bea : Војдан,Максо,Боро,Maniacs,5-ти не ми текнуе кој беше :D резултатор беше 16-9 на дд2 за МоD,на инферно се изгасија...позз :D

Ајде сега кој сака трицкл нека ми пише пп. :tv:

Инаку колку да бидем онтопик: Најјаки се кГн. Џабе колку и да сакате не може да ги победите ако играат со естонската постава.

Денеска се играше tfl vs ygs
гг имаше , победник тфл со резултат 16-1 na dd2 ^^
Скрин шот ке постави глок , а има и демо . И така "Нубовите" од тфл победија :)

Не бидете ку*нази, не сте којзнае што, еден ден ке паднете на земја.. и тоа како...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom