Охрид

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
За луѓе годинава имаше али не како и лани ,барем што прам контакти со лица што чуваат шанкови на плажа или издаваат(соби ,апартмани) а плус и што гледав по чаршија ,баш паметам пред 1 месец по чаршијана ја немаше таја гужва од лани шо ја имаше на почеток од јули(ондека кај фото рекс ако лани се чекаше 10 мин да поминиш годинава слободно се поминвеше:) ). И не е само Охрид така ,Пештани,Љубаништа а и Градиште е слабо.А и незнам во кои кафиќи имате излегувано али јас секогаш слободна маса сум наоѓал.

--- надополнето ---

Можеби ќе беше подобро да не ја поправаат "Железничка", уште ненаправена 3 жртви има и тоа од една сообраќајка, од преголема брзина. :(
Според првичните информации од СВР- Охрид до несреќата дошло кога моторцикл- скутер на кој се возеле три лица ...
Уште некој да се качел посигурно ке било ....Лесна му земја на загинатиот.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Една молба до охриѓани, ми треба смештај за двајца за викендов (петок и сабота вечер, недела некое време би си оделе), не мора да е нешто луксузно, ама битно да е чисто. Ако знаете некој што издава соба, пишете ми на пп или на профил. Фала однапред :smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Aj некој ден да направиме кајгана фудбалска пресметка ние Охриѓани. :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
јас сум за, само кажете време и место.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
и јас се пријавувам еве... ако се тука и некој од скопјанчишчава мојме да ги зејме :P

F

FuckYouAll

Гостин
Да се подсобериме 10-12 души, а за локација и време е најлесно. :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Да живејш во Охрид а да немаш појдено денски на плажа ... сочуствуват некој со мене ?:kesa:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да живејш во Охрид а да немаш појдено денски на плажа ... сочуствуват некој со мене ?:kesa:
Двапати бев летово, еднаш без да се к’пам воопшто, неам ќеф некако. Ето ти сочувство. :D

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Имаш уште време ако потрајт вака сонцево, а и навечер не е лошо, езерото е тепсија.

--- надополнето ---

Да се подсобериме 10-12 души, а за локација и време е најлесно. :)
Секој ќе викнит по еден другар или двајца, не мора да сме кајганџии сите...идејава е за побрзо да ја реализираме. Ај малце поагилна иницијатива

F

FuckYouAll

Гостин
Секој ќе викнит по еден другар или двајца, не мора да сме кајганџии сите...идејава е за побрзо да ја реализираме. Ај малце поагилна иницијатива
Со мене ќе идат уште двајца или тројца, земи ти 2-3-4 колку шо мојш, Фантом ако идат ќе земит, и уш некој од на форум ако идат, таман две екипи. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom