Прв бакнеж

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
toa bese custvo sto nikogas nema da go zaboravam.Nejzinata usta smrdese ko zabite nikogas cetka da nemaat videno
 
Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Првиот бакнеж кога завршив 7-мо одд.Во Кавадарци на диско,мислам Младински го викаа...На дечкото тоа не му беше прв бакнеж па јас утредента неможев од срам да го видам па го прекинав гослукот и право дома...
 
Член од
18 април 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Беше кај девојка ми дома! Беше излигавено....и прекрасно!!!:back:
 

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Беше тоа во „далечната“ 2005, лето Господово 2005...
Бев на одмор со другарките во Охрид и шетајќи случајно си ја сретнав мојата прва љубов (значи, со дечково се знаеме 4 години, не бевме од исти град, се гледавме 4 пати во годината, по еднаш секое годишно време :pos:, и цело време се сакавме, никако не признававме и главно беше те сакам јас тебе ме сакаш ти мене ама не во исто време :toe:)
И си заминав веднаш јас со него, одамна не сме се виделе па муабети, ова она, беше супер, беше толку опуштено, па и како да не биде, „цел“ живот се знаеме. И отидовме на Ајван плажа, сакам такви местенца мрачни и тивки, седнавме под едно дрво, јас лежев на неговите гради :)
Местото, какво што од секогаш сум сакала, плажа, се слушаа брановите, над нас ведро небо, полна месечина, пред нас Охрид во цел свој сјај, со мене дечко со кого највеќе сум се зближила... Совршено!
Се уморивме од зборување и му реков дека сакам малку да уживам во тишината (непоправлив романтичар :tapp:) Така се спуштив кај него во скут, се испружив целата на песокот и зјапав во ѕвездите додека тој нежно ме галеше по косата. Ги затворив очите- ми беше прекрасно. Одеднаш ги почувствував неговите усни на мојот врат. Поминаа години, незнаев дека е можно сеуште нешто да чувствува за мене... Си помислив- а ти? дали ти нешто чувтвуваш за него? Можеби ми беше само мил, беше мојата прва неостварена љубов, првото машко со кое имав толку близок однос, но само толку.... Бев толку збунета... Но тој не ми даде многу време да размислувам- Неговите усни почнаа да се движат од вратот, кон брадата и ... се споија со моите: Беше тоа една долга игра со усни, беше тоа мојот прв нецелосен бакнеж.
Беше прекрасен, беше во совршени околности, со совршена личност... :wub:

За мојот целосен бакнеж, односно оној Franch Kiss- anothertime >)
 

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
5то одд у веце у школо....
 

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Првпат ми се деси на 13 (само што наполнив) на плажа, навечер...Уште од пред неколку дена си бевме договорени со типот и така..ништо посебно, траеше 2-3 минути и тоа..мислам дека не ми се ни свиѓаше, само од чиста радозналост...Не ми се верува ц ц ц
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
се деси кога имав 11-12 со едно девојче кое жевееше кај мене во маало.
 

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
4to nakaj 5to.. Kao se dogovorivme da padne toa.. Ali ja nejkef so jazik togas :D:D:D I mi bese ok taka bez jazik samo so posle mislam deka pit bul da me lizel bolje ke se osekaf.. Sledniot den.. SO DRUG.. Se zalapaf da receme.. I na edna drugarka i rekof: "Ej pa sum se naviknala i ne me nervira koa me lizat vise" :D:D:D Bolje bese vtoroto sepak.. Ali vtoroto i bese ustvari bas lapanje.. Prviot pat za ziva glava ne davav jazik da pusti :D:D:D E od togas.. Sfe jazici na site strani :D:D:D
 
Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Hmmm bese prekrasno neopislivo,a sea nemam ni zdravo so devojceto so koe go doziveav prviot baknez(ona se misli deka e koj znae koja a usavri e NIKOJ)ama toa e zivot:)
 

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Хахахаха....само коа ќе ми текне на воа :pos: онака само у уста у 5 одд. беше негде 9 навечер седевме на клупите у школо, и само наеднаш ме шлапна у уста, детско, слатко, наивно.... :wub: со доза пеперутчиња у стомакот :icon_bigg ах....мојата детска "љубов".......

А оноа бакнеж баш бакнеж у 7 одд. на 1 мај, у шатор :pos2: беше троа "лигаво", типот слаб беше не му одеше, а и не дека нешто посебно ми се свиѓаше, али пуста радозналост.....
 

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Првиот бакнеж ми се случи кога бев осмо одделение и тоа баш на мојот роденден.Бевме отидени во дискотека и моја другарка ми намести нејзин другар.Е,во тој момент бев упрпана максимално,бидејќи не знаев како иде тоа,но тој ми пријде и ме баци.Инаку,не беше лошо за прв пат,само што малце бев излигавена.:smeshko:
 
Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
fiRst kiSs

decki ne znam dali imalo vakva tema do sea no me interesira kakov vi bil prviot baknez koga se slucil i sl ?:)

mojot bese u 6 ili 7 odd ne znam tocno i ne bese niso posebno si igravme vistina ili predizvik so drugarcinjata ali ipak nema nikad da se zaboravi :)
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.199
Поени од реакции
34.433
Имало. Побарај ја. :locked:
 

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
беше лето и имав 15 години. и беше роденден на една другарка, па и тој беше поканет.. по долго флертување се упативме во школскиот двор, „да се запознаеме подобро“! :icon_bigg типот беше бааѓи искусен, а и мене не ми одеше лошо.. не можам да речам дека не беше убаво! се исплати шо „почекав“! :pos2:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom