Ахмети си купил куќа со пари од фондовите за ОНА

Член од
28 септември 2007
Мислења
215
Поени од реакции
0
Иако малку офтопик забегувам, должен сум да ја појаснам тезата.
Ќе тргнам од заведените Албанци од Али 2001.
Кога тргнале да се борат, тргнале со идеал. Е, тој идеал сигурно не бил купување куќи од Али. И, испаднале луѓето будали, а некои загинале за некоја кауза, водени од тој идеал.
Мене Македонија ми е пред се и над се, ама кога гледам какви фаци се обидуваат лажно да ги искористат нашите идеали, се разочарувам.
Да, во изминатите години многумина ги убија нашите идеали, и можеби и затоа и не не бива. А не верувам дека некој може будала да ме направи за да тој во име на идеалот да ја искористи мојата „борба“ на било каков начин за тој идеал. И не само мене, туку многумина.
Тоа бе Струмикс алал да ти е за оваа изјава. Да не се дозволи никој, ама било кој да не прави будали. Е ако тоа го разбере македонскиот народ, само тогаш ќе не биде.

Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Jas stvarno ne mozam da ve razberam shto ste zapnale deka Ali e vo koalicija so Branko.Toa e losa logika.Zoshto i NSDP e vo koalicija co VMRO-DPMNE i shto sega za sve shto pravaat se koordinirat,no ne veruvam deka taka ke postapat ako padne vladava.Zatoa Greshite.
A za temava bi sakal da mu repliciram na "nacionalist" neka kazhe prvo od kade majkata na Gruevski dobi 4 stana so prosecna plata i kolku zgradi ke ima koga Gruevski ke padne.A posle da se vrati i da mi kazuva koj shto treba da mu se pravi

Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Иако малку офтопик забегувам, должен сум да ја појаснам тезата.
Ќе тргнам од заведените Албанци од Али 2001.
Кога тргнале да се борат, тргнале со идеал. Е, тој идеал сигурно не бил купување куќи од Али. И, испаднале луѓето будали, а некои загинале за некоја кауза, водени од тој идеал.
Мене Македонија ми е пред се и над се, ама кога гледам какви фаци се обидуваат лажно да ги искористат нашите идеали, се разочарувам.
Да, во изминатите години многумина ги убија нашите идеали, и можеби и затоа и не не бива. А не верувам дека некој може будала да ме направи за да тој во име на идеалот да ја искористи мојата „борба“ на било каков начин за тој идеал. И не само мене, туку многумина.

Ti nemash predstava zashto trgnale tie kakoi mnogu megju nas.Pogolem izmanipuliran narod od ovoj shto zhivee vo mkd nema i nema da ima.Setete se na avanturite na Ljubco pa za da bide pogolem hendikep i sram ispadna deka e bugar.Ova Strumiks ne e ubivanje na ideal mislam deka e poveke ova e siluvanje.

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Значи од дискусијава може да се заклучи дека Али Ахмети и Никола Груевски се тешки лопови! Ц ц ц!?

Jas stvarno ne mozam da ve razberam shto ste zapnale deka Ali e vo koalicija so Branko...
Во право си бе london... Тоа е исто како сега Тачи да треба да одговара за становите од мајка му на Грујо (затоа што се во коалиција)... нема логика, нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom