Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак проблемот било што не сум првиот пат кликнал run as administrator, почнав од почеток, снимав, потоа ја вклучив играта со администратор и бидува :))

ОК пошто на некои игри на пр. на Resident Evil 5 бара да креираш профил на Games for Windows Live за да направиш save games итн.

Вака сега ... Ја инсталирав и кракував Black Ops почнува играта се е добро одам кампања и стискам старт и пред да почнеш со игање на крај на интрото се појавува ерор и вика DWIN_DIRECTX_INIT_BODY
"DirectX encountered an unrecoverable error. Како да го решам проблемчево ???

Вака сега ... Ја инсталирав и кракував Black Ops почнува играта се е добро одам кампања и стискам старт и пред да почнеш со игање на крај на интрото се појавува ерор и вика DWIN_DIRECTX_INIT_BODY
"DirectX encountered an unrecoverable error. Како да го решам проблемчево ???

Мене вака ми правеше ради Авира анти вирус, ако имаш таков тогаш избриши го а ако не тогаш симни го најновиот пач сосе fix -от

На Фифа 10,во Фа куп англиско првенство во менаџер моуд,2 години со ред стигнувам до полуфинале и 2 години со ред ме тера да играм 4 утакмици со ред и сите 4 ги победувам и потоа противникот влегува во финале, не знам што може да биде освен баг, ама олку голем баг....:toe:?

--- надополнето ---

А и во игра кога противникот(компјутерот) прави замени внесува еден играч,по 5 минути го вади нововнесениот играч влегува нов и по 5 минути повторно го вади нововнесениот играч.
Нешто како
60' Fabregas---->Nasri
67' Nasri----->Wilshere
77' Wilshere----->Ramsey.
Ако знае некој пач нека прати по ПП :)

FIFA 11 ПОМОШ !!

значи имам план да стаам 2 GB RAM а сега имам 1 GB ram !! па да прашам дали ми е се во ред со графичка и дали ке ми ја фане ФИФА 11 ?

Перференции :
RAM 1 GB DDR 2 BUFFALO
Processor: AMD Sempron(tm) Processor 140 Processor 2.71 GHz
Grafichka: NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

i ako nekoj znae sea koj se aktuelni ceni vo prodavnicite !! kolku ke chini 2 GB RAM DDR2 BUFFALO

Не се отвара нова тема за вакви прашања. Ќе биде споена со Помош и совети.

FIFA 11 ПОМОШ !!
значи имам план да стаам 2 GB RAM а сега имам 1 GB ram !! па да прашам дали ми е се во ред со графичка и дали ке ми ја фане ФИФА 11 ?

Перференции :
RAM 1 GB DDR 2 BUFFALO

i ako nekoj znae sea koj se aktuelni ceni vo prodavnicite !! kolku ke chini 2 GB RAM DDR2 BUFFALO moze li nekoj da mi pomogne zna4i ITNO EEE !!!!!!

FIFA 11 ПОМОШ !!

Перференции :
RAM 1 GB DDR 2 BUFFALO

i ako nekoj znae sea koj se aktuelni ceni vo prodavnicite !! kolku ke chini 2 GB RAM DDR2 BUFFALO moze li nekoj da mi pomogne zna4i ITNO EEE !!!!!!

Нема теоретски шанси да ја играш Fifa 11 со таа машина. Рамот ништо нема да ти помогне, ти треба целосно нов компјутер.

Нема теоретски шанси да ја играш Fifa 11 со таа машина. Рамот ништо нема да ти помогне, ти треба целосно нов компјутер.
Ima sansi brat !! jas sega ja igram PES 11 si 1 gb ram i ne mi secka a koa ja ukluchiv FIFA 11 mi seckase !! no sega koga ke dodaam 2 gb ram na 1 gb ke imam 3 taka da mislam deka se ke bide OK . a evi so treba da ti bidat perferenciite na komot za FIFA 11 !
Minimum System Requirements:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Core 2 Duo at 1.8 GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5400+
Video Card : 256 MB VRAM – (NVIDIA GeForce 6800 or better / ATI Radeon X1600 or better) **
Memory : 1 GB RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
Hard Disk : 6.5 GB of free Hard Drive space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
**Supported Chipsets :
NVIDIA GeForce® 6xxx series (6800 or greater)
NVIDIA GeForce® 7xxx series
NVIDIA GeForce® 8xxx series
NVIDIA GeForce® 9xxx series
NVIDIA GeForce® GTX 2xx series
ATI Radeon™ X1600 (X1600 or greater)
ATI Radeon™ X1800
ATI Radeon™ X1900
ATI Radeon™ X1950
ATI Radeon™ HD 2xxx series
ATI Radeon™ HD 3xxx series
ATI Radeon™ HD 4xxx series

Ima sansi brat !! jas sega ja igram PES 11 si 1 gb ram i ne mi secka a koa ja ukluchiv FIFA 11 mi seckase !! no sega koga ke dodaam 2 gb ram na 1 gb ke imam 3 taka da mislam deka se ke bide OK . a evi so treba da ti bidat perferenciite na komot za FIFA 11 !
Minimum System Requirements:
Operating System : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor : Intel Core 2 Duo at 1.8 GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5400+
Video Card : 256 MB VRAM – (NVIDIA GeForce 6800 or better / ATI Radeon X1600 or better) **
Memory : 1 GB RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
Hard Disk : 6.5 GB of free Hard Drive space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
**Supported Chipsets :
NVIDIA GeForce® 6xxx series (6800 or greater)
NVIDIA GeForce® 7xxx series
NVIDIA GeForce® 8xxx series
NVIDIA GeForce® 9xxx series
NVIDIA GeForce® GTX 2xx series
ATI Radeon™ X1600 (X1600 or greater)
ATI Radeon™ X1800
ATI Radeon™ X1900
ATI Radeon™ X1950
ATI Radeon™ HD 2xxx series
ATI Radeon™ HD 3xxx series
ATI Radeon™ HD 4xxx series

Абре купи си графичка не рам.Сакаш на интегирана да ја играш ама немат,до тоа е проблемот.

Абре купи си графичка не рам.Сакаш на интегирана да ја играш ама немат,до тоа е проблемот.
ama stvarno ne planiram da kupuvam oti pred 2 godini se menjavav .. taka da ke nadogradam RAM !! ama so 1 gb ram ja install FIFA 11 i malce mi seckase !! a PES 11 ne mi secka ich !! :) odam za pes 11 vo setings i vo specifications i samo za ramot mi pisue BAD !! drugoto se e OK !! "D

Нема да видиш никаков резултат во fifa ако ставиш повеќе рам, ти гарантирам. Смени ја графичката.

Имам проблем со black ops .. стигнав до таа собата кај што се уклучува играта .. и нели тука бараш излез целиот издрогиран и овој црнецот те мава со пиштол и паѓаш .. е до тука стигнав паднав и толку ми се укоцува цела игра ?? Што е проблемот

Имам проблем со black ops .. стигнав до таа собата кај што се уклучува играта .. и нели тука бараш излез целиот издрогиран и овој црнецот те мава со пиштол и паѓаш .. е до тука стигнав паднав и толку ми се укоцува цела игра ?? Што е проблемот

Пробај да смениш некој друг крак, би требало до тоа да е проблемот

Имаше ли некој проблем со Homefront во првиот левел кога ќе се преврти автобусот...значи заглавен сум во него неможам да излезам, видов нешто на нет и треба да се земе пиштолот што е на подот но него го снемува, така да нема мрдање надвор...истиот проблем го имаат и оние што ја имаат оригинал играта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom