Снајпериста
несреќник
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 4
Каде да најдам пасворд за да ја екстрактирам Hard Truck 18 Wheels of Steel Haulin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде да најдам пасворд за да ја екстрактирам Hard Truck 18 Wheels of Steel Haulin?
Пасворд за да Win RAR? или сериал за играта?
Барај на сајтот од кај што си го нашол линкот/торентот за играта.
Немет![]()
Ја инсталирав Devil may cry 3-та на лап топов ама ептен сецка,е сега дали ми сецка дека е двојадрен процесорот,дали ради графичката - интел 4500 мхд, или пак ради windows -7цата ?
а devil may cry 4ката игра без проблем на слаба резолуција -_- ...
Ја инсталирав Devil may cry 3-та на лап топов ама ептен сецка,е сега дали ми сецка дека е двојадрен процесорот,дали ради графичката - интел 4500 мхд, или пак ради windows -7цата ?
а devil may cry 4ката игра без проблем на слаба резолуција -_- ...
Знам дека не е за игри али ме копка зоштоТи сецка затоа што “немаш“ графичка а и лаптоп не е за игри ПОСЕБНО не твојот, тој е за Word![]()
Тој одговор веќе го очекував3-ката е срање оптимизирана, нормално е да ти сецка. Дури и на high-end PC-ја, како оној на Корун, можеби ќе сецка.![]()
Знам дека не е за игри али ме копка зошто. Истото се дешаваше со painkiller battle out of hell,a painkiller i painkiller overdose играа нормално...
Тој одговор веќе го очекувавали чаре потешко?
Знам дека не е за игри али ме копка зошто. Истото се дешаваше со painkiller battle out of hell,a painkiller i painkiller overdose играа нормално...
Тој одговор веќе го очекувавали чаре потешко?
Чаре: Појак лаптоп
ПоЧаре: Јак РС
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher
(included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
Сеа гледам дека ради ова можит да е:
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
пошто сеуште се сеќавам кога излезе и кога ја играв во нет кафето на прилично гној компјутер а не сецкаше...
Абе не за друго потрошив скапоцени 4 гб од интернетов и неспан вчера останав до 3 и пол и на крај ме дупчиЧаре, ако има некој пач на нетов...ама не верувам. :0
Остај го овој Корун, ко топ-шоп продавач станал. :devil3:
абе знам али devil may cry 4ката се изнаиграв на пониска резолуција ...Компјутер и лаптоп не е исто, а на тој што си ја играл 10000% имал подобра графичка од таа што ти е на лаптопо т.е. таа на лаптопот ти е колку за да гледаш нешто на него, да ти вади слика а не за игри.