Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Барај на сајтот од кај што си го нашол линкот/торентот за играта.

Ја инсталирав Devil may cry 3-та на лап топов ама ептен сецка,е сега дали ми сецка дека е двојадрен процесорот,дали ради графичката - интел 4500 мхд, или пак ради windows -7цата ?
а devil may cry 4ката игра без проблем на слаба резолуција -_- ...

Ја инсталирав Devil may cry 3-та на лап топов ама ептен сецка,е сега дали ми сецка дека е двојадрен процесорот,дали ради графичката - интел 4500 мхд, или пак ради windows -7цата ?

Ти сецка затоа што “немаш“ графичка а и лаптоп не е за игри ПОСЕБНО не твојот, тој е за Word :)

3-ката е срање оптимизирана, нормално е да ти сецка. Дури и на high-end PC-ја, како оној на Корун, можеби ќе сецка. :)

Ти сецка затоа што “немаш“ графичка а и лаптоп не е за игри ПОСЕБНО не твојот, тој е за Word :)
Знам дека не е за игри али ме копка зошто :). Истото се дешаваше со painkiller battle out of hell,a painkiller i painkiller overdose играа нормално...

3-ката е срање оптимизирана, нормално е да ти сецка. Дури и на high-end PC-ја, како оној на Корун, можеби ќе сецка. :)
Тој одговор веќе го очекував :) али чаре потешко?

Знам дека не е за игри али ме копка зошто :). Истото се дешаваше со painkiller battle out of hell,a painkiller i painkiller overdose играа нормално...

Чаре: Појак лаптоп
ПоЧаре: Јак РС

Чаре, ако има некој пач на нетов...ама не верувам. :0

Остај го овој Корун, ко топ-шоп продавач станал. :devil3:

Чаре: Појак лаптоп
ПоЧаре: Јак РС

Supported OS: Windows® 2000/XP (only)

Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)

RAM: 256 MB

Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)

Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)

DirectX Version: DirectX 9.0c or higher

(included on disc)

CD-ROM: 12x or faster CD-ROM

Hard Drive Space: 1.2 GB minimum

Peripherals Supported: Gamepad
Сеа гледам дека ради ова можит да е:

*Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families

ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

пошто сеуште се сеќавам кога излезе и кога ја играв во нет кафето на прилично гној компјутер а не сецкаше...

Supported OS: Windows® 2000/XP (only)

Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)

RAM: 256 MB

Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)

Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)

DirectX Version: DirectX 9.0c or higher

(included on disc)

CD-ROM: 12x or faster CD-ROM

Hard Drive Space: 1.2 GB minimum

Peripherals Supported: Gamepad
Сеа гледам дека ради ова можит да е:

*Supported Video Cards at Time of Release

NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families

ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

пошто сеуште се сеќавам кога излезе и кога ја играв во нет кафето на прилично гној компјутер а не сецкаше...

Компјутер и лаптоп не е исто, а на тој што си ја играл 10000% имал подобра графичка од таа што ти е на лаптопо т.е. таа на лаптопот ти е колку за да гледаш нешто на него, да ти вади слика а не за игри.

Чаре, ако има некој пач на нетов...ама не верувам. :0

Остај го овој Корун, ко топ-шоп продавач станал. :devil3:
Абе не за друго потрошив скапоцени 4 гб од интернетов и неспан вчера останав до 3 и пол и на крај ме дупчи :). Toa гадно чувство како и она кога порано ке купеше игра и идаш дома ти среќен насмеан со мисла дека ке се изнаиграш и гледаш дека серијал заборавиле да стават и пак назад...

--- надополнето ---

Компјутер и лаптоп не е исто, а на тој што си ја играл 10000% имал подобра графичка од таа што ти е на лаптопо т.е. таа на лаптопот ти е колку за да гледаш нешто на него, да ти вади слика а не за игри.
абе знам али devil may cry 4ката се изнаиграв на пониска резолуција ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom