Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Е да.. 100ден ROC 100ден FT :)

Здраво ако мозе некој да ми даде бројче или место каде би мозел да чипувам Sony Plastation 2 и цена колку оди од прилика ?

Дали е добра играта The Saboteur и дали ќе можам да ја играм на мојов пц?

Дали е добра играта The Saboteur и дали ќе можам да ја играм на мојов пц?

Мојш да ја играш.. појака конфигурација имаш од то шо се барат.. а дали е добра јас ја почнав ама не ми се свиѓаше.. многу досадна ми беше.. тебе можда ќе ти е уба :)

Дали знае некој како да направам макро за гејмпад..? Сакам GH4 World Tour да ја играм..

Имам проблем со Dirt2 односно кога ја стартувам играта и се појавува error: SecuLauncher: failed to start application. [2000] -> 0x000002E4
Дали некој од вас имал искуство со овој тип на error без разлика за која игра се работи и како го решил ако воопшто успеал зашто 3-4 дена харам по интернетов и барам решение но без резултат се што пробав се отиде во вода. Од реинстал на GFWL па после тоа на Microsoft Visual Studio C++ па драјвери и триста тракатанци и никако да се носам со ова?
HELP?:smir:

Пробај со друг крак или reinstall на играта. Од RELOADED ти е кракот?

Decki kako moze da se igra Lada Racing Club koja ima Star force zastina.Probav se mozno od vadenje na kabli za Cd-to do sdi4 hide.Ako znae nekoj neka pise mnogo ku mu bidam blagodaren

Имам проблем со Dirt2 односно кога ја стартувам играта и се појавува error: SecuLauncher: failed to start application. [2000] -> 0x000002E4
Дали некој од вас имал искуство со овој тип на error без разлика за која игра се работи и како го решил ако воопшто успеал зашто 3-4 дена харам по интернетов и барам решение но без резултат се што пробав се отиде во вода. Од реинстал на GFWL па после тоа на Microsoft Visual Studio C++ па драјвери и триста тракатанци и никако да се носам со ова?
HELP?:smir:

Пробај со друг крак или reinstall на играта. Од RELOADED ти е кракот?

Ако мислеше за мојот пост да од RELOADED е кракот, пробав и со друг крак и со милион реинсталации ама џабе.

Имам прашање до сите корисници на иксбокс360 што слегуваат игри од нет.Значи имам слезено повеќе игри и сите беа во ред, но пред некој ден слегов игра и според сите правила ја ставив на дуал лејер ДВД(како што си оди постапката), но ми излезе проблем кога ќе го ставам цд-то во иксбоксот. Прво почнува да го чита но по 5секунди почнува да грчи и престанува да го чита цд-то. Дали е моја грешка во режењето на цд-то или можеби е до торентот. Дали сте имале ваков проблем?

zdravo IGRA LI NEKOJ TEST DRIVE ULTIMATE???
daj kazete kako da ja igram igrava mora li online da se igra, i ako mora kako da ja igram online
jas inaku počnav zemav kola na renta car>>>>otidov kupiv kuka>>>> otidov kupiv kola i sledna destinacija e trka ama koga ke otidam i stisnam enter ne mi dava da počnam ???
ako znae nekoj neka pomaga :))))

zdravo IGRA LI NEKOJ TEST DRIVE ULTIMATE???
daj kazete kako da ja igram igrava mora li online da se igra, i ako mora kako da ja igram online
jas inaku počnav zemav kola na renta car>>>>otidov kupiv kuka>>>> otidov kupiv kola i sledna destinacija e trka ama koga ke otidam i stisnam enter ne mi dava da počnam ???
ako znae nekoj neka pomaga :))))

Колку што памтам, проблематичен е кракот. Затоа не можеш да ја почнеш трката кога ќе стиснеш ентер. Побарај некој друг. А за online играње, прилично едноставно е, откако ќе ја пуштиш играта има едно копче со кое што се активира online модот, и се возиш натака навака со други луѓе, ништо посебно.

Да прашам, дали може да ја играм ГТА 4 на Windows 7.
И со оваа конфигурација дали ке можам
nvidia T6600 1GB
4 GB ram
intel core 2 duo 2.20ghz

однапред благодарам :)

Да прашам, дали може да ја играм ГТА 4 на Windows 7.
И со оваа конфигурација дали ке можам
nvidia T6600 1GB
4 GB ram
intel core 2 duo 2.20ghz

однапред благодарам :)

Ќе можеш, само симни си ги најновите пачови за играта.

Ја симнав ф1 2007 и како да ја инсталирам?Во ридмито ми вика:Instraall Note: Extract or Mount file with MagicISO v5.5.Помош?

Ја симнав ф1 2007 и како да ја инсталирам?Во ридмито ми вика:Instraall Note: Extract or Mount file with MagicISO v5.5.Помош?

Си инсталирал некогаш игри од ISO или IMG фајлови?

Познато ти се Daemon Tools, PowerISO, MagicISO, Alchochol 120%???

Си правел виртуелни CD/DVD - ROM?

Ако да, тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom