Помош и совети

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Ako moze pomos !

Kaj eden drugar ja instalirav Just Cause 2 , ja krakuvav i koga idam Launch za da ja igram mi se pojavuva : Not enough storage is available to complete this operation

sto moze da e problemot ?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Сакам да купам волан до 2000 денари. Ама гледав на youtube Logitech g25 и работата е што има игри кој работат на кумплуг а овие ефтини волани немаат три педали. Сега ме интересира дали е можно на било кој ефтин волан кога ќе притиснам на некое од копчињата на воланот истата педала (десната) да се префрли од гас на кочница и пак кога ќе притиснам пак да биде гас. Дека секако гаста и кочницата ги работам со една нога, а левата педала да ми биде кумплуг.
Немам некое посебно искуство со волани па неможам да ти кажам иако ова ми нема логика.Али може да си наместиш брзините автоматски да си менуваат да не се малтертираш.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
ЈА имам од саботер фул верзијата ама дека ати карта и не можам да ја играм на рат на 7-ка.НЕкој пач шо и да е дали имат излезено и ако имат дај кажејте страна дека ке дојт зборот фрлив 7гб за ништо.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
ЈА имам од саботер фул верзијата ама дека ати карта и не можам да ја играм на рат на 7-ка.НЕкој пач шо и да е дали имат излезено и ако имат дај кажејте страна дека ке дојт зборот фрлив 7гб за ништо.
Нема никаков пач, а како второ, фирмата која ја произведе играта се затвори одма после објавуванјето на играта, така да, нема ни да има :nenene:

Дали добро видов или DEMO-то на The Settlers 7 е 2,60Gb :nesvest::nesvest: Па колку планираат да биде целата верзија 20Gb:tapp::tapp:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Вака сеа. Имам ја ПЕС 2009. Изиграв 1 сезона и на почетокот на втората сезона кога идам на next match или како беше исклуче ми се играта. Мислев дека ми треба пач и симнав ама не можам да го инсталирам. Почне Instalshield Wizard и потоа треба да натиснам update ама кога го натиснам напише Not responding и потоа Don't send. пробав од повеке места да го симнам пачот ама секој пат правеше исто

ЕДИТ:
Го снимав пачот па сега крак ми траже. Ахххх

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе бате се зафркаваш со мене :D

The requested page could not be found.

Ке влезам на странава местам дата на раѓање година ден таму и кога ке влезит ми викат нот фоунд,ај ако сакаш дај спушти го пачот нешто па пратими го или нешто слично.

Пробав од та срана нешто чепкав за пач ако беше тој нз и ми викат во Readme дека требит да го исклучам едниот процесор,ако е вака џабе.Ај кажи решение.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе бате се зафркаваш со мене :D

The requested page could not be found.

Ке влезам на странава местам дата на раѓање година ден таму и кога ке влезит ми викат нот фоунд,ај ако сакаш дај спушти го пачот нешто па пратими го или нешто слично.

Пробав од та срана нешто чепкав за пач ако беше тој нз и ми викат во Readme дека требит да го исклучам едниот процесор,ако е вака џабе.Ај кажи решение.
Совршено добро функционира линкот. Пробај преку друг пребарувач.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ama ako e ovaj go spustiv jas ko cakcav nis stranata ama vikat da go isklucam edniot procesor,za taka cim e dzabe ke seckat.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ama ako e ovaj go spustiv jas ko cakcav nis stranata ama vikat da go isklucam edniot procesor,za taka cim e dzabe ke seckat.
Ве учат англиски во школо, или слабо?

Тоа што си го прочитал важи само за четиријадрени процесори. Твојот е далеку од четиријадрен.

Kajgana Shop

На врв Bottom