Играва ја играва на PS1, значит ја немат на mame32 или такви игри, бидејќи не е баш "флиперска"Барам една игра што ја играв како дете низ флипернициве, нешто како Street fighter. Се викаше Soul Edge. Ја нема по дисковиве со емулатори за стари игри како mame32. Знае некој каде да ја најдам?
Знам дека ја има на PS1 или PS2. Ама тоа се понови верзии...Играва ја играва на PS1, значит ја немат на mame32 или такви игри, бидејќи не е баш "флиперска". Ќе побарам на нетов торент, но за емулатори не се разбирам многу.
Или пак почекај, некој поупатен од мене ќе ти пишит шо како да напрајш...![]()
Неубо сме се разбралеЗнам дека ја има на PS1 или PS2. Ама тоа се понови верзии...
Јас барам една од 93 - 94 која беше баш „флиперска“.
Пробај сими ја најновата верзија од microsoft c++.Ако не бива дај скриншот.
Ај прво рестартирај го комјутерот. Па пробај пак рачно да го снимиш C++ Redistributable. Ако не тргни, симни го од овдеНишто брат... Еве неколку скриншотови за да видиш што е проблемот...
Се правев како што ми опишуваш, ама ги нема тие што треба да ги избришам... Еве види....Ај прво рестартирај го комјутерот. Па пробај пак рачно да го снимиш C++ Redistributable. Ако не тргни, симни го од овде
Ако чини не читај понатаму. Инстлирај си ја играта. Ако не читај
Отвори regedit како админ. (Отвори Start -> пиши regedit, па десен клик и Run as admin)
Лево оди на HKEY_LOCAL_MACHINE\COMPONENTS
И лево избриши ги следниве клучеви (како папки изгледаат во регедит)
PendingXmlIdentifier
NextQueueEntryIndex
AdvancedInstallersNeedResolving
Исклучи го regedit. Рестартирај го комјутерот пак.
---------------------------
Ова погоре е преземено од страниците на Мајкрософт
Хмм.. А го рестарира комјутерот? ова секако мораСе правев како што ми опишуваш, ама ги нема тие што треба да ги избришам... Еве види....
Мислиш VISTA Service Pack 2...??? Јас ја имам VISTA-Ultimat...Хмм.. А го рестарира комјутерот? ова секако мора
И, колку што прочитав проблемот настанувал при проблематичен Windows Update. Ај пробај пушти го Windows Update да се апдејтува да си ги среди работите. Ако немаш Service Pack 2 секако да го снимиш. (за да видиш дали го имаш Десен клик на comuter>Properties) Windows Update треба да го сними ако го немаш.
И нека си симни останати апдејти. (Recommended и Critical што се означени)
Хаха, крак нема уште, тоа што си го ставил се само проби за КРАКУВАЊА, ама ништо успешно. UBISOFT доста размислувал во делот на заштитатаЈа спуштив фул верзија Асасин 2 и ми побара код,па чачкав на нет и најдов,ја пуштив играта и таа женската рече да седнам на то ко кревет шо е и после требит да се напрет ко бела слика и да почнам,арно ама чекав појке од 10 мин и уште седеше белата слика.Помош,дали е до кракот или нешто др.