Помош и совети

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Waaaa Само рам немам доволно уште еден гига ми треба:toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
45GM/45CM/45CM-S (Foxconn)
CPU:Intel pentium D 925 3ghz (Presler)
RAM:2gb ddr2 800 (KINGSTON)
HDD:320gb.250 + 80GB (ExcelStore)
GPU:ATI4650 PCI-E 1GB ddr3
500w Deluxe Power Supply

Дали ке се игра ДИРТ2??

Па кај мене се играт море ило со ати3650,некамоли кај тебе добро ама јас имам 2гб рам ама пак не менвит нешто голема разлика.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Па кај мене се играт море ило со ати3650,некамоли кај тебе добро ама јас имам 2гб рам ама пак не менвит нешто голема разлика.
AБе во рет дека ке се играт ама наместо кола КОЦКИ да гледам!!

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Едно прашање, па кој знае нека каже...
Конечно пуштив една од многуте Residen evill што се само за PS2 и ја играм на PC преку емулаторот PCSX2 кој е само за игрите од PS2... И се е ОК се додека видов дека неможе да ја снимам играта, односно ми дава форматирање на мемори картата, тоа поминува, но после ми кажува дека неможе да се снима играта во врска нешто со мемори слотот и картичката... Дали некој знае за овој проблем...???

ПОМОШ...!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Едно прашање, па кој знае нека каже...
Конечно пуштив една од многуте Residen evill што се само за PS2 и ја играм на PC преку емулаторот PCSX2 кој е само за игрите од PS2... И се е ОК се додека видов дека неможе да ја снимам играта, односно ми дава форматирање на мемори картата, тоа поминува, но после ми кажува дека неможе да се снима играта во врска нешто со мемори слотот и картичката... Дали некој знае за овој проблем...???

ПОМОШ...!!!
Дај скриншот од сетинзите на Memory Card-от во PCSX 2 програмот. Мислам дека беше Config > Memory Card или слично. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Имам еден проблем со Фифа 10. Кога играм manager mode или season или кога сум во practise arena ми сецка и многу ме нервира а на пример кога играм на нет преку хамачи не сецка а вака сецка и ме нервира.Како да го решам проблемов!Благодарам однапред!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Дали некој на форумов сменил Handling и vehicle.ide на ГТА4 и притоа го сочувал истото со успех. пробав да сменам Handling на неколку коли на гта но не се поправи туку се дешаваше FlipOver коа вртев на кривини со истите.
За да сменам нешто во тие фајлови знам дека треба да го отштиклирам Read Only.
ме интересира што потоа од кога ќе го едитирам фајлот, што да направам(освен сејф кој го правам)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дали некој на форумов сменил Handling и vehicle.ide на ГТА4 и притоа го сочувал истото со успех. пробав да сменам Handling на неколку коли на гта но не се поправи туку се дешаваше FlipOver коа вртев на кривини со истите.
За да сменам нешто во тие фајлови знам дека треба да го отштиклирам Read Only.
ме интересира што потоа од кога ќе го едитирам фајлот, што да направам(освен сејф кој го правам)
Па колку што знам, тоа и треба да се дешава кога мењаваш во handling?

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
dali mozam na LFS , LIVE FOR SPEED DEMO da stavam modovi koli .... ??? i kako FALA POZZ

Kajgana Shop

На врв Bottom