Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
дали овие игрите шо се демо можат да се напраат да бидат фул зашто ја спуштав hunted unlimited 2009 и од торент ја спуштив пак е демо?
Нормално дека неможе да се напраат цели. Која е таа логика? Проблемот е што ти пратиле погрешен торент, демо, место фул.

Playstation2 Slim Chip?

Незнам дали точно ја поставив темава овде ако не пасира тука преместете ја кај што му е местото. ФАЛА
Значи иам Плејстејшн 2слим ама сакам да ги играм изрежани игри бидејки оргинал коштаат доста пари:)
Е сега дали некој знае дали има некој таков сервис во Струга или Охрид
што уградуваат Чип ?
и исто ме занима дали има некој на својот Плејстејшн чип уградено и дали е добро.
Поздрав

Да прашам јас нешто инсталирав Гта 4 и кога зеам да играм патишта не се гледат и слично до рамот ли ми е тоа или оти имам само 1 гига а еве ја конфигурацијата
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400
2.31 GHz Performance Rated at: 4.62 GHz
1GB of Ram
GeForce 9400 GT

Од нет симни си ги новите пачови (2-3 мислам дека беа) и ќе ти биде во ред.

Па ваљда тој фајл што го симна треба да го замениш со фајлот од дресот што е у играта.. Мора да има readme, да пишуе као се инсталира..

Нема. Еве ги има само овие фолдери.

4092188351_cda410d21c_o.jpg

И во нив се дресовите во .png а во kitserver се е .bin

Незнам дали точно ја поставив темава овде ако не пасира тука преместете ја кај што му е местото. ФАЛА
Значи иам Плејстејшн 2слим ама сакам да ги играм изрежани игри бидејки оргинал коштаат доста пари:)
Е сега дали некој знае дали има некој таков сервис во Струга или Охрид
што уградуваат Чип ?
и исто ме занима дали има некој на својот Плејстејшн чип уградено и дали е добро.
Поздрав

Најди каде чипуваат PS (обично сервиси или тие што продаваат PS, а види и во оглас).

Со чип се си е најнормално, само што не мора да купуваш оригинали, работи и со чкартови :)

Имам проблем со ПЕС 2010.Ја имам на 2 двд цд-а и пробувам да ја инсталирам цд1 па цд 2.Но ми пријавува проблем на сите дата.имг фајлови.Ја ставам играта на ХДД (од цд-ата сите фајлови) и пробувам да ја инсталирам.Повторно исто.Ги ставам сите дата фајлови во еден фолдер и пробувам да инсталирам.НЕЌЕ.А инсталацијата работе.На други 2 компјутери се инсталира.

Fallout 3 не сака да ми се пушти под виндовс 7, пробано е и во компактибилен мод и пак ништо....
.....играта на уклучувње се пушта, дозволува да чепрткаш по опциите и кога ќе пуштиш старт нова игра ме исфрла без образложение....
...некој да налетал на овој „проблем’’!!!!

Инсталационите двд-а се во ред....проверено...

Fallout 3 не сака да ми се пушти под виндовс 7, пробано е и во компактибилен мод и пак ништо....
.....играта на уклучувње се пушта, дозволува да чепрткаш по опциите и кога ќе пуштиш старт нова игра ме исфрла без образложение....
...некој да налетал на овој „проблем’’!!!!

Инсталационите двд-а се во ред....проверено...
Пробај со друг крак ваљда

Вака имам проблем со Симс 2. Ја инсталирав се како што треба, ми викаше Please put the right CD ROM. Испадна има крак, ми објаснија што ми објаснија, го копирав кракот и од после пак ми го кажа истото.. ама некако ја пушти играта. Ја исклучив по саат време, еве сеа пробувам пак да уклучам ми вели пак Please put the right CD ROM...
Чаре? :(

Help za pes 2009.
Sakam da igram so friends na PC 1v1.Imam i joystick.
Koga se dvizam so joystikot sum player 1 i koga se dvizam so tastaturata pak sum player 1.Ne mi dava opcija da smenam da bidam player 2 i da igram vs friends.Mozam samo da igram protiv computer.
Nekoj da ne znae so treba da napravam za da moze da igram 1v1 so drugari?

Ја префрлив Street Fighter 4 од "C" во "D" и сега не ми се уклучува т.е. кликам дво-клик на иконата и нишо не се дешава. Префрлив и други игри во "D" ама тие си работат нормално. Го сменав кракот, џабе.
Сега чаре? :smir:

ps. не викајте да ја преинсталирам бидејќи го немам инстализоното,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom