- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Ти пратив торентче.Значи вака,пошо играта е на диск,другарче ја донесе.Има 2 диска и сеа сите фајлови да ги спојам или?Ако не фрлете линк од играва ќе ти ибам и цд и се.Фала.
Ти пратив торентче.Значи вака,пошо играта е на диск,другарче ја донесе.Има 2 диска и сеа сите фајлови да ги спојам или?Ако не фрлете линк од играва ќе ти ибам и цд и се.Фала.
Мислиш код за инсталирање на играта? Активациски код - купи си оригинал, па играј си онлајн.Активациски код за Need For Speed - Pro Street ако може да ми најде некој :smir:
Го има ли некој проблемот на Видонус 7 со Need For Speed Shift ко ке ја старташ играт па лоадира до пола и се покажува црна екран и после некоја секунда пишува дека играта не реагира.
Му направив на драјверите апдејт, пробав со Компатибилноста и тоа ништо не успева.
Дајте некоје решеније ?
поздрав
Го има ли некој проблемот на Видонус 7 со Need For Speed Shift ко ке ја старташ играт па лоадира до пола и се покажува црна екран и после некоја секунда пишува дека играта не реагира.
Му направив на драјверите апдејт, пробав со Компатибилноста и тоа ништо не успева.
Дајте некоје решеније ?
поздрав
Eпа до Windows седмицата е...kaj mene nekoj stazi ne se pustat,istoto ko tebe naprev,kladov dr krak,patch,updejtirav,ama pak isto si e.
читав на еден друг форум дека на некој и работи играта и на Win7 немора да значи дека је до виндоусот мора да работи.Eпа до Windows седмицата е...
читав на еден друг форум дека на некој и работи играта и на Win7 немора да значи дека је до виндоусот мора да работи.
Овај проблем скоро го има секој втор човек кој ја инсталирал ова игра
читав на еден друг форум дека на некој и работи играта и на Win7 немора да значи дека је до виндоусот мора да работи.
Овај проблем скоро го има секој втор човек кој ја инсталирал ова игра
Јас ја играм на Windows 7 со првиот искочен крак, си работи беспрекорно со ниеден проблем до сега.ja probav i na xp i na vista pak isto.
Па ваљда тој фајл што го симна треба да го замениш со фајлот од дресот што е у играта.. Мора да има readme, да пишуе као се инсталира..Може некој да ми каже како се става дрес во пес 2009. Кога ќе го симнам дресот шо треба да му прам?
Пратено и на тебе.дали некој може да ми најде crack за frozen throne.. ?