-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
1. Избриши ги сите кодеци и драјверите за звучната. После инсталирај најнови драјвери за звучната (или ако имаш Windows 7, остај го сам да ги најде) и на крај стај си K-Lite Codec Pack 5.2.0 FULL.^ Фала на одговорот...Ај, иам уше некои прашања..
1. Значи, во сите игри што ги играм, звукот во видеата сецка, а звукот во gameplay си тече без никаков проблем. Значи коа ке се упалат видеата, има звук 1 секунда, па 2 секунди нема, па пак 1 секунда има, па 2 секунди нема. Сецка, ме разбирате? А во гејмплеј звукот си е најнормален. Вака ми праи на сите игри. Не е до торентите..сум проверил кај другар, истите игри, и кај него не сецка(кочи) звукот..Конфигурација ми глеате у потписот..Помош?
2. ..Иам една игра..Сеа оваа игра бара излеа Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable. Се беше ок додека не инсталирав Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable. Кога ја палам играта сеа, ми покажува некој ерор поврзан со ова. Ги избришав сите С++, и инсталирав Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable од поново, и играта пак нејке да се упали, го дава истиот ерор? Помош?
2. Која игра?