Помош и совети

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
FIFA10.exe has stopped working

A problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available.
Ми пишува ова кога ќе ја пуштам FIFA10. Имам Vista, а ја спуштив од zamunda, поточно овај торент:

M

marko 1996

Гостин
Да прашам за тропико 3 некој да не знае како да ја напраам , бара Serial Key на нет најдов неколку ама сегде е истиот кога ке го пишеш ти вика Wrong ако ја имал некој и ја напраил нека пише како :jaj: Незнам како да објаснам ама мислам ке ме сватите :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ми пишува ова кога ќе ја пуштам FIFA10. Имам Vista, а ја спуштив од zamunda, поточно овај торент:

Рип верзиите обично не работат.Подобро симни ја цела не рипувана помалку ќе потрошиш и на живци и на лимит отколку 5 рипа и да потрошиш и на живци и на лимит.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Иам PCSX2 емулатор за ПС2. Како да пуштам игра со програмов.
Ја се обидувам, но ми прави некои Ерори

И дојдов после до ова, понатаму не може, бар не знам како.

snowmen

The Rock
Член од
26 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Ја симнав F.E.A.R 2 од 11гб и за да ја инсталирам ми дава нешто како STEAM па после ми бара product key може ли помош за да ја направам играва да не ми отидат џабе 11гб...

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
А ја инсталираше ли барем играта?Ако си ја инсталирал тоа што ти бара product key може со крак да се острани,или побарај некој сериал.

IPps3

Addicted
Член од
16 октомври 2009
Мислења
4
Поени од реакции
2
Slegov pcsx2 ps2 emulator! Ke mozi nekoj da mi kaze postapka kako da go koristam? Fala mnogu

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Спуштив една игра, ама неможем да ја снимим... фајлот е .CSO незнам како да инсталирам, дан треба некој програм? може помош?

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Спуштив една игра, ама неможем да ја снимим... фајлот е .CSO незнам како да инсталирам, дан треба некој програм? може помош?

инсталирај Daemon Tools Lite > http://www.daemon-tools.cc/ita/downloads
и десен клик на иконката доле кај саатот, mount image, и избери го .цсо фајлот.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да прашам за тропико 3 некој да не знае како да ја напраам , бара Serial Key на нет најдов неколку ама сегде е истиот кога ке го пишеш ти вика Wrong ако ја имал некој и ја напраил нека пише како :jaj: Незнам како да објаснам ама мислам ке ме сватите :)
Serial Key ти бара додека ја инсталираш играта, па треба серијал за да продолжи, или ја имаш инсталирано па треба серијал за да играш на интернет? Ако ти треба серијал за инсталацијата, ке ти најдам, а ако ти треба за да ја играш на нет, нема да може пошо ти треба оригиналот.

Ја симнав F.E.A.R 2 од 11гб и за да ја инсталирам ми дава нешто како STEAM па после ми бара product key може ли помош за да ја направам играва да не ми отидат џабе 11гб...
Стартувај го сетапот, и додека се инсталира играта, или одкога ке се инсталира, ке ти побара да креираш steam акаунт. Креирај, логирај се, и ќе можеш да ја играш играта. Нормално, прво кракот треба да го компираш.

Член од
9 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
3
проблем ....исталирав windows 7 и ја исталирав пак heroes of newearth и несака да ми ја пушти...се укочува целиот виндовс..да не знае некој што е проблемот ?

Kajgana Shop

На врв Bottom