Помош и совети

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да не знае некој колку пари е ПС3 до 40гб ? А, и игрите во МК за ПС3 по колку пари се движат?

Однапред благодарам:smir:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да не знае некој колку пари е ПС3 до 40гб ? А, и игрите во МК за ПС3 по колку пари се движат?

Однапред благодарам:smir:
Околу 22.000, плус-минус некое иљадарче..Може негде ќе го најдеш поевтино, негде поскапо..Ама тука негде се цените..

А игрите околу 40-50 евра..

:helou:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
nekoj da mi kaze so e problemot..... IGRAM IGRAM i na sred utakmica i mi zastane slikata na edno mesto i se uko4i se??:S:S:S ... Ja svaliv igrata od zamunda |Fifa 10 (razor1991)|

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
nekoj da mi kaze so e problemot..... IGRAM IGRAM i na sred utakmica i mi zastane slikata na edno mesto i se uko4i se??:S:S:S ... Ja svaliv igrata od zamunda |Fifa 10 (razor1991)|
Само таа игра или сите? Ти се укочува ли РС и на други работи?

Ако е само таа, побарај дали има некој Patch за неа, и види некој понов крак.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Само таа игра или сите? Ти се укочува ли РС и на други работи?

Ако е само таа, побарај дали има некој Patch за неа, и види некој понов крак.
Тотално цел ПЦ ми се блокира ..... еве сега ја избришав и неможам да ги отворам локал диск Ц и Д . ми свирка цело време ... идам во таск менаџер и гледам ми пиша Winnhelper-running ...... помош??? :S:S:mad:

eve i screen samo kopirajte go gore na sercherot i ke se otvori

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Aleks/Desktop/untitled.bmp

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Тотално цел ПЦ ми се блокира ..... еве сега ја избришав и неможам да ги отворам локал диск Ц и Д . ми свирка цело време ... идам во таск менаџер и гледам ми пиша Winnhelper-running ...... помош??? :S:S:mad:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Aleks/Desktop/untitled.bmp
Абе дали PC-то ти се укочува вака кога правиш и други работи, или само кога играш фифа?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ја избришав тотално фифата сега и неможе да ми се уклучат Ц и Д локалите.... инаку ќе ја симнам нова еве види го скринот шо се уклучува кога пробам да ги отвроам Ц и Д локалите

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја избришав тотално фифата сега и неможе да ми се уклучат Ц и Д локалите.... инаку ќе ја симнам нова еве види го скринот шо се уклучува кога пробам да ги отвроам Ц и Д локалите

Ова што го прати не е линк, туку локација на сликата во твојот компјутер. И пак ќе те прашам, дали кога ја имаше инсталирано фифата, компјутерот се укочуваше САМО кога ја играш, или се укочуваше кога правиш други работи (сурфаш, работиш, пишуваш, итн итн) ?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ова што го прати не е линк, туку локација на сликата во твојот компјутер. И пак ќе те прашам, дали кога ја имаше инсталирано фифата, компјутерот се укочуваше САМО кога ја играш, или се укочуваше кога правиш други работи (сурфаш, работиш, пишуваш, итн итн) ?
кога ја играв .... играм 2-3 до 10 мин и ми се укочи цел пц .... и сега ја избришав и ете шо се случи

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Kajgana Shop

На врв Bottom