-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Околу 22.000, плус-минус некое иљадарче..Може негде ќе го најдеш поевтино, негде поскапо..Ама тука негде се цените..Да не знае некој колку пари е ПС3 до 40гб ? А, и игрите во МК за ПС3 по колку пари се движат?
Однапред благодарам:smir:
Само таа игра или сите? Ти се укочува ли РС и на други работи?nekoj da mi kaze so e problemot..... IGRAM IGRAM i na sred utakmica i mi zastane slikata na edno mesto i se uko4i se??:S:S:S ... Ja svaliv igrata od zamunda |Fifa 10 (razor1991)|
Тотално цел ПЦ ми се блокира ..... еве сега ја избришав и неможам да ги отворам локал диск Ц и Д . ми свирка цело време ... идам во таск менаџер и гледам ми пиша Winnhelper-running ...... помош??? :S:SСамо таа игра или сите? Ти се укочува ли РС и на други работи?
Ако е само таа, побарај дали има некој Patch за неа, и види некој понов крак.
Абе дали PC-то ти се укочува вака кога правиш и други работи, или само кога играш фифа?Тотално цел ПЦ ми се блокира ..... еве сега ја избришав и неможам да ги отворам локал диск Ц и Д . ми свирка цело време ... идам во таск менаџер и гледам ми пиша Winnhelper-running ...... помош??? :S:Sfile:///C:/Documents%20and%20Settings/Aleks/Desktop/untitled.bmp
Ова што го прати не е линк, туку локација на сликата во твојот компјутер. И пак ќе те прашам, дали кога ја имаше инсталирано фифата, компјутерот се укочуваше САМО кога ја играш, или се укочуваше кога правиш други работи (сурфаш, работиш, пишуваш, итн итн) ?Ја избришав тотално фифата сега и неможе да ми се уклучат Ц и Д локалите.... инаку ќе ја симнам нова еве види го скринот шо се уклучува кога пробам да ги отвроам Ц и Д локалите
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Aleks/Desktop/untitled.bmp
кога ја играв .... играм 2-3 до 10 мин и ми се укочи цел пц .... и сега ја избришав и ете шо се случиОва што го прати не е линк, туку локација на сликата во твојот компјутер. И пак ќе те прашам, дали кога ја имаше инсталирано фифата, компјутерот се укочуваше САМО кога ја играш, или се укочуваше кога правиш други работи (сурфаш, работиш, пишуваш, итн итн) ?
Се укочува цел компјутер или само инсталерот се укочува? Или се е ок, само не течат цртите ?ја симнав ПЕС 2010 демо верзија..и сеа коа треба да ја инсталирам ми се укочува тука и не мрда
Прегледај го приврзокот 13161
само инсталерот се укочува..Се укочува цел компјутер или само инсталерот се укочува? Или се е ок, само не течат цртите ?
Преку хамачи (лан)Kazete mi kako da igram na net fifa 10 ako znaete