Помош и совети

А

Ајсшутер

Гостин
Инсталирав Juiced рип верзија и сега која ја уклучувам играта испаѓа “Juice requires virtual memory to be enabled“ решение ?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Симнав рипувана нид фор спид.И пробувам да ја екстрактирам и

Помооош 3 дена ја симнувам и кога ја симнав ова :violent1::violent1::violent1::violent1::devil2::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Aj nekoj da mi go pratit ovaj rar, rld-nfss.r42 ,nesto mi zaebavat mene ovaj i nemozam ic da ja instaliram,a igrava ja spustiv od torent 5.4 gb toj so go imat go molam da mi go pratit.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Aj nekoj da mi go pratit ovaj rar, rld-nfss.r42 ,nesto mi zaebavat mene ovaj i nemozam ic da ja instaliram,a igrava ja spustiv od torent 5.4 gb toj so go imat go molam da mi go pratit.
Ако си ја симнал преку uTorrent, оди десен клик на името на торентот во листата во uTorrent и одбери Force Re-Check од менито.. почекај 5 минути, ако стварно нешто не е во ред со тој фајл ќе ти покаже дека торентот не е симнат до крај, па досимни го :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Спуштив експанзија за Fallout 3 (Operation Ancorange) и го инсталирав то шо беше. И сега, како да ја играм експанзијата? :)
Излегов од та пештерата (ако ја имате играно, знаете за шо зборвам) и се е исто. Не е ништо ново...

Помош?

Zaebaniot напиша:
Спуштив експанзија за Fallout 3 (Operation Ancorange) и го инсталирав то шо беше. И сега, како да ја играм експанзијата? :)
Излегов од та пештерата (ако ја имате играно, знаете за шо зборвам) и се е исто. Не е ништо ново...

Помош?
Најдов шо е работата. Во Побарување на игри сега можете да ми помeгнете. :)

?

..........

Гостин
Имам проблем со нид фор спид шифт

Значи вака ја инс.. ставив крак се тоа како шо треба ...потоа ја уклучив и го извозив тоа првото тест возење извозив и една трка куик рејс и кога уклучив кариера ...на првата трка на почеток ми даде ЕРОР.....ја исклучив

ја реинсталирав....пак ја уклучува играта ама сега кога уклучувам било каква трка пак ми дава ерор

знае ли некој како да ја поправам??? :nerv:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64

Значи вака ја инс.. ставив крак се тоа како шо треба ...потоа ја уклучив и го извозив тоа првото тест возење извозив и една трка куик рејс и кога уклучив кариера ...на првата трка на почеток ми даде ЕРОР.....ја исклучив

ја реинсталирав....пак ја уклучува играта ама сега кога уклучувам било каква трка пак ми дава ерор

Би било од голема помош ако кажеш кој ерор ти се јавува или дај PRINT SCREEN од еророт...:)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Симнав рипувана нид фор спид.И пробувам да ја екстрактирам и

Помооош 3 дена ја симнувам и кога ја симнав ова :violent1::violent1::violent1::violent1::devil2::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
Некој?

?

..........

Гостин
Би било од голема помош ако кажеш кој ерор ти се јавува или дај PRINT SCREEN од еророт...:)
тоа е бро кажвај чаре оти ке го фрлам компјутерот:nerv:

не можам да ти пратам printscreen оти резолуцијата не ми дозволува... еве ќе препишам од тоа шо мислам дека ти треба

Error signature:
AppName: shiftexe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Shiftexe
ModVer: 1.0.0.0 Offset:00432103.

Exeption information:
Code: 0xc0000005 Flags: 00000000
Record: 0000000000000000 Address: 0000000000832103

System information :
Windows NT5.1 Build 2600
CPU Vendor Code 756E6547-49656E69-6C65746E
CPU Version:000006FD CPU Feature Code: BFKBFBFF
CPU AND Feature Code: 00D7E824

толку успеав да препишам, ако треба уште нешто кажи ке ти пратам.
Фала

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?
Симни си крак за играта.

Што Windows користиш, Vista?
Која графичка?
Ја симна играта од RELOADED?

Пробај реинсталирај ја ама на друго место, уклучи ја и НЕ МЕНУВАЈ НИШТО НИГДЕ во играта, во OPTIONS не ни влагај.

Симни го пак тој .r00 фајлот.
Друг пат кога ќе симнуваш игра, гледај да не е во рарови сместена, туку во .iso

Da ne znae nekoj kolku vreme e potrebno da se dekodira playstation?
Како мислиш да се "декодира"?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
тоа е бро кажвај чаре оти ке го фрлам компјутерот:nerv:

не можам да ти пратам printscreen оти резолуцијата не ми дозволува... еве ќе препишам од тоа шо мислам дека ти треба

Error signature:
AppName: shiftexe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Shiftexe
ModVer: 1.0.0.0 Offset:00432103.

Exeption information:
Code: 0xc0000005 Flags: 00000000
Record: 0000000000000000 Address: 0000000000832103

System information :
Windows NT5.1 Build 2600
CPU Vendor Code 756E6547-49656E69-6C65746E
CPU Version:000006FD CPU Feature Code: BFKBFBFF
CPU AND Feature Code: 00D7E824

толку успеав да препишам, ако треба уште нешто кажи ке ти пратам.
Фала
Брат ова е до кракот, но бидејки нема друг крак освен на RELOADET, останува само да чекаш нов крак или пач, зашто гледам и на други им се појавува истиот проблем, не ти е до ПЦто не го фрлај......:):):):):):)

?

..........

Гостин
Симни си крак за играта.

Што Windows користиш, Vista?
Која графичка?
Ја симна играта од RELOADED?

Пробај реинсталирај ја ама на друго место, уклучи ја и НЕ МЕНУВАЈ НИШТО НИГДЕ во играта, во OPTIONS не ни влагај.

Симни го пак тој .r00 фајлот.
Друг пат кога ќе симнуваш игра, гледај да не е во рарови сместена, туку во .iso

Како мислиш да се "декодира"?
Фала бро, приметив дека е до графичките опции, сеа пак ја преинсталирав, не менувам ништо, ке почекам да се најде решение. Позззз

Kajgana Shop

На врв Bottom