- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 447
Дали го инсталира кракот?спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?
Дали го инсталира кракот?спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?
Дај скриншот од фалјовите.на кој фајл има многу фајлови а на никој не ми излегва такво нешто а имам deamon tools?
Ако си ја симнал преку uTorrent, оди десен клик на името на торентот во листата во uTorrent и одбери Force Re-Check од менито.. почекај 5 минути, ако стварно нешто не е во ред со тој фајл ќе ти покаже дека торентот не е симнат до крај, па досимни гоAj nekoj da mi go pratit ovaj rar, rld-nfss.r42 ,nesto mi zaebavat mene ovaj i nemozam ic da ja instaliram,a igrava ja spustiv od torent 5.4 gb toj so go imat go molam da mi go pratit.
Најдов шо е работата. Во Побарување на игри сега можете да ми помeгнете.Zaebaniot напиша:Спуштив експанзија за Fallout 3 (Operation Ancorange) и го инсталирав то шо беше. И сега, како да ја играм експанзијата?
Излегов од та пештерата (ако ја имате играно, знаете за шо зборвам) и се е исто. Не е ништо ново...
Помош?
Би било од голема помош ако кажеш кој ерор ти се јавува или дај PRINT SCREEN од еророт...Имам проблем со нид фор спид шифт
Значи вака ја инс.. ставив крак се тоа како шо треба ...потоа ја уклучив и го извозив тоа првото тест возење извозив и една трка куик рејс и кога уклучив кариера ...на првата трка на почеток ми даде ЕРОР.....ја исклучив
ја реинсталирав....пак ја уклучува играта ама сега кога уклучувам било каква трка пак ми дава ерор
знае ли некој како да ја поправам??? :nerv:
тоа е бро кажвај чаре оти ке го фрлам компјутерот:nerv:Би било од голема помош ако кажеш кој ерор ти се јавува или дај PRINT SCREEN од еророт...![]()
Симни си крак за играта.спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?
Што Windows користиш, Vista?Имам проблем со нид фор спид шифт
Значи вака ја инс.. ставив крак се тоа како шо треба ...потоа ја уклучив и го извозив тоа првото тест возење извозив и една трка куик рејс и кога уклучив кариера ...на првата трка на почеток ми даде ЕРОР.....ја исклучив
ја реинсталирав....пак ја уклучува играта ама сега кога уклучувам било каква трка пак ми дава ерор
знае ли некој како да ја поправам??? :nerv:
Симни го пак тој .r00 фајлот.Некој?
Како мислиш да се "декодира"?Da ne znae nekoj kolku vreme e potrebno da se dekodira playstation?
Брат ова е до кракот, но бидејки нема друг крак освен на RELOADET, останува само да чекаш нов крак или пач, зашто гледам и на други им се појавува истиот проблем, не ти е до ПЦто не го фрлај......тоа е бро кажвај чаре оти ке го фрлам компјутерот:nerv:
не можам да ти пратам printscreen оти резолуцијата не ми дозволува... еве ќе препишам од тоа шо мислам дека ти треба
Error signature:
AppName: shiftexe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Shiftexe
ModVer: 1.0.0.0 Offset:00432103.
Exeption information:
Code: 0xc0000005 Flags: 00000000
Record: 0000000000000000 Address: 0000000000832103
System information :
Windows NT5.1 Build 2600
CPU Vendor Code 756E6547-49656E69-6C65746E
CPU Version:000006FD CPU Feature Code: BFKBFBFF
CPU AND Feature Code: 00D7E824
толку успеав да препишам, ако треба уште нешто кажи ке ти пратам.
Фала
Фала бро, приметив дека е до графичките опции, сеа пак ја преинсталирав, не менувам ништо, ке почекам да се најде решение. ПоззззСимни си крак за играта.
Што Windows користиш, Vista?
Која графичка?
Ја симна играта од RELOADED?
Пробај реинсталирај ја ама на друго место, уклучи ја и НЕ МЕНУВАЈ НИШТО НИГДЕ во играта, во OPTIONS не ни влагај.
Симни го пак тој .r00 фајлот.
Друг пат кога ќе симнуваш игра, гледај да не е во рарови сместена, туку во .iso
Како мислиш да се "декодира"?