Другари имам проблем со серветот на Counet Strike Source
CSS 18
Слика: - А назнам од каде да ја абгрејтувам ??? Помош
CSS 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти вака ме зафркава ја симнав FM 2009 треба да е фајлот .iso откако симнев пробувам една архива да отпакувам нели треба сите наеднаш само кога отпакувам една .. и ова се појавува и незнам понатаму, решение ?
![]()
Другари имам проблем со серветот на Counet Strike Source
CSS 18
Дај слика пак, напрај ги во VIEW да се гледаат како LIST и претходно нека ти е отштиклирано тоа HIDE EXTENSION FOR KNOWN TYPES...
Еве.
![]()
Вака имам инсталирано Canter Strike Souce 2008 и ја играм одамна, при секоја инаталација на играва и го додавам програмот CSS_update_17_-_18, за да играм на нет со полно сервери.
- Ама вчера ми се појаво голем проблем, кој што не можам да се конектирам на нет со играва, поточно не ми прикажува никаков сервер туки ми го показива ова на сликава:
![]()
Се надевам дека сега е поубаво написано![]()
Некој?:nesum:Помош.
Сакам да го ставам пачот за пес6 за најновите играчи.
И кога го ставам еве што пише..
![]()
Некој?:nesum:
Епа нели има цд, и сега го ставам и има само една книгичка.. бела е.
Не се отваре, мислам оти треба да га копираш и тама да га ставаш
Играта мее инсталирана у Диск Д Десктоп.
Друго шо?
Ja ти и слики :
тука е пачо..
а ја играта:
А как да го отворам и тама да го инсталирам.Тоа што е пачот, пробај отвори го преку WinRar или WinZip.
Ако се отвара, напрај му Extract негде и од таму инсталирај го.
Ти реков, оди во Folder Options и одштиклирај го тоа Show File Extension for known types... и после дај ја истава слика.
Нема такво нешто Show File Extension for known types.. или пак ова е Hide extension for known file types ?
Нема такво нешто Show File Extension for known types.. или пак ова е Hide extension for known file types ?
![]()