Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја инсталирав Riddick, ја кракував и кога ја пуштив ми кажува "grafick drivers support openGl 1.3 or higher" . Од Nvidea инсталирав драјвери 185,85 ама пак не ја пушта играта. Чаре ?????? (7300gt)

Ја инсталирав Riddick, ја кракував и кога ја пуштив ми кажува "grafick drivers support openGl 1.3 or higher" . Од Nvidea инсталирав драјвери 185,85 ама пак не ја пушта играта. Чаре ?????? (7300gt)

Тоа што е со црвено, пиши го НАЈТОЧНО како што ти се појавува, ова сигурно не ти се појавило баш вака. Ќе да ти е слаба графичката за играта.

Тоа што е со црвено, пиши го НАЈТОЧНО како што ти се појавува, ова сигурно не ти се појавило баш вака. Ќе да ти е слаба графичката за играта.

"This application requires graphick driver support for openGl 1.3 or higher"
Точно ова го пишува. HELP !!!

потоа кога ќе кликнам на ОК се појавува друг прозорец "......./Win32_x86_SSE/SbzEngine.exe" abnormal program terminate

Win32_x86_SSE е еден од трите крака. На интернет прочитав за некои пачови ама не знам од каде да ги симнам ??????

Море дајте кажујте за гта4 за ерор ws10 жо да праам напраив реинстал на играта пак нејке симна драјвери за графичка и за матична пак нејке симнав она што е windows live games пак нејке кажујте чаре.:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Избриши ја играта и инсталирај ја одново во другиот partition. Пред да ја инсталираш, инсталирај Microsoft .NET Frameworks 3.5 i Service Pack 3. После инсталирај Games for Windows Live i Rockstar Games Social Club. (зависи дали ја имаш оригиналот). Инсталирај и Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition. И коа инсталираш модови, или заменуваш текстури, MAKE SURE YOU ALWAYS MAKE A BACKUP OF THE FILES YOU EDIT, или ке ти се заебе играта. Ја го имав овој проблем, веќе не. Ако пак го имаш проблемот, распрашај се во Games For Windows Live форумот.

"This application requires graphick driver support for openGl 1.3 or higher"
Точно ова го пишува. HELP !!!

потоа кога ќе кликнам на ОК се појавува друг прозорец "......./Win32_x86_SSE/SbzEngine.exe" abnormal program terminate

Win32_x86_SSE е еден од трите крака. На интернет прочитав за некои пачови ама не знам од каде да ги симнам ??????

Одиш на Google и ќе пишеш:

Download ИМЕ НА ИГРАТА patch

Не само прашај и направи, треба и малку снаодливост...

За Sims 3 кога ми дава вака што треба да направам гледам код за регистрација треба а немам.
untitlttt.jpg

Не сум грешка види тука ја инсталирам го внесувам почетниот код што е за да продолжи инсталацијата и кога ја уклучам ова се појавува.

Тешко да си ја инсталирал Sims 3 затоа што УШТЕ НЕ Е ИЗЛЕЗЕНА!

Беше од RELOADED плус виде во темата веќе ја играат некои членови од форумов.
5+ ГБ.

Да да, сега видов по торентиве...

Тоа обично се случува со лош крак, или не си ставил крак...

Ова ти е 100% до кракот.

На многу игри се појавува ова.
Ако имаш мсн аддни ме, ќе ти пратам јас крак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom