Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја инсталирав Riddick, ја кракував и кога ја пуштив ми кажува "grafick drivers support openGl 1.3 or higher" . Од Nvidea инсталирав драјвери 185,85 ама пак не ја пушта играта. Чаре ?????? (7300gt)
Тоа што е со црвено, пиши го НАЈТОЧНО како што ти се појавува, ова сигурно не ти се појавило баш вака. Ќе да ти е слаба графичката за играта.
Море дајте кажујте за гта4 за ерор ws10 жо да праам напраив реинстал на играта пак нејке симна драјвери за графичка и за матична пак нејке симнав она што е windows live games пак нејке кажујте чаре.![]()
"This application requires graphick driver support for openGl 1.3 or higher"
Точно ова го пишува. HELP !!!
потоа кога ќе кликнам на ОК се појавува друг прозорец "......./Win32_x86_SSE/SbzEngine.exe" abnormal program terminate
Win32_x86_SSE е еден од трите крака. На интернет прочитав за некои пачови ама не знам од каде да ги симнам ??????
За Sims 3 кога ми дава вака што треба да направам гледам код за регистрација треба а немам.
Sims 3??????
Да не си грешка?
Не сум грешка види тука ја инсталирам го внесувам почетниот код што е за да продолжи инсталацијата и кога ја уклучам ова се појавува.
Тешко да си ја инсталирал Sims 3 затоа што УШТЕ НЕ Е ИЗЛЕЗЕНА!
Беше од RELOADED плус виде во темата веќе ја играат некои членови од форумов.
5+ ГБ.
Да да, сега видов по торентиве...
Тоа обично се случува со лош крак, или не си ставил крак...