Ќе земеме книга ама тебе тие лесно да збориш не полагаше матураПо 124343546456 пат ќе кажам.
ДЕЦА ЗЕМЕТЕ КНИГАТА и не се глупирајте !!!!!
А и ако друг учел како мене за ЗНАЕЊЕ а не за ОЦЕНА и со ВРСКИ,и на него нема да му смета да полага.Јас кога можам со секојдневен тренинг од 2 часа и двапати во неделата час по англиски да го напишам постов со ваква содржина,секој може да научи.Мене не ми претставува проблем,и да се полага и не,исти курац.
Јас цело време учам за мене,не за оцена и така ги памтам работите,а сега некој ако учи напамет само за оцена,или воопшто не учи,наздравје нека му е.
кога би размислувале сите како тебе,ќе бидне нешто од државава.но секој за себе и по свое нели?не не бива.џабе збориме.Jaс само ќе се цитирам себеси:
А и ако друг учел како мене за ЗНАЕЊЕ а не за ОЦЕНА и со ВРСКИ,и на него нема да му смета да полага.Јас кога можам со секојдневен тренинг од 2 часа и двапати во неделата час по англиски да го напишам постов со ваква содржина,секој може да научи.
Не ми смета ни милион предмета да полагам.
Се се учи,само треба да се седне,а не да се шета по кафани и да се мисли дали оној ме свиѓа или дали онаа ќе се фати со мене.
да де,се се среди во државава уште матуратаа ни остана да ја воведеме и толку завршивме и со реформи и со транзиции и со сите останати глупости али ај така нека е.кога би размислувале сите како тебе,ќе бидне нешто од државава.но секој за себе и по свое нели?не не бива.џабе збориме.
:pos2: немора да штрајкувате,вие и така не одите на школо:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:еј ја да си прашам вака чисто реторички :утре ке има пак штрајк ?
не би требало барем не до четврток али ако му текне на некого да рече дека ќе има ќе има зошто така оди тоа неколку да се соберат и другиве ќе слушнат штрајк нема часови ... и би имало во тој случај:pos2:еј ја да си прашам вака чисто реторички :утре ке има пак штрајк ?
незнам колку илјади пати кажав ама ќе кажам уште еднаш протести во четврток од цела македонија ако не ни одговорат на ултиматумот шо им го испративмеМора да се полага, единствено е тоа што може да направиме ние е да ги намалиме предметите и обемот на матурата. а матурата веќе со закон ни предстои... така да полагаме матура 98%, другите 2 % секад ги оставам за било што не само за ова... за да не се деси нешто не за друго
така да мораме да се соединиме цела македонија матурантите, а не само да потпалат оган тие што не се од скопје дека ќе дојдат па ги немаше денес....сите сме јаки теоретски ама дајте направете го тоа практично!!! И кога ветувате нешто исполнете го а не само да прелажувате и да потпалите оган!!! Добра ноќ и поздрав!!!
да утре во 13:30 ќе има барем така викаа денес пред МВР сите деца!!! Ама што џабе да ми киснат нозе пак, за глупост, не фала... коа ќе сме сите сложни, коа ќе излеземе сите и коа ќе имаме јасни ставови тогаш ќе идам на штрајк сеа не фала...свртив сеа еден тел и ми кажаа дека пак се спремало нешо у 13.30 ама не е сигурно.ај ке видиме утре