Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/COLOR]Кога ке ти истече картичката од НЛБ ќе треба наново регистрирање на Пејпал? со тоа и ние што сме се регистрирале ке не истребат??
abe razbiras deka nemoze vise da se stava karticka ni od tutunska ni od druga banka pomina vremeto koga mozese so tutunska kartickiteТреба само да регистрираш нова картица на веќе постојниот акаунт.
abe razbiras deka nemoze vise da se stava karticka ni od tutunska ni od druga banka pomina vremeto koga mozese so tutunska kartickite
сигурен си за ова? не сум упатен, само се информирам... дај кажи нешто повеќе...
Едноставно не може повеќе, знаат дека си од Македонија и не ти дозволува да се регистрираш. Вчера побарав исплата на картичка, па ќе видам дали ќе ми ја изврши исплатата или ќе ми прават проблеми.
odi stavi nova karticka pa da vidis dali moze, tie sto se staveni do 1 februari moze posle toj datum nemoze ni edna da se stavi pa ni slovenija da stavisЈас сеуште имам paypal со виза дебитна од нлб