Тепачка во македонскиот парламент: ДУИ Vs. ПДП! :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Mediumive ne da ja pre napumpaa celava rabota... gluposti zivi.. 2 bez 3 samari i napravija ko da se vodele ultimejt fajts vo sobranieto.
Prvin kazuvaat bil "pretepan" novinar od A1 pa ispadna covekot zdrav i ziv samo so samar pominal..posle demek Teuta Arifi bila "napadnata" vo smisla fizicki od Taci pa ispadna deka toa "napadnata" bilo samo VERBALNO pa mislam poveke komentari ne se potrebni... samo sto nekoi mediumi se obiduvaat seto ova da go iskoristat vo drugi celi vo polza na odredeni politicki partii pa isto kako i komentarite na Manasievski i Sekerinska vo nasoka da sozdadat totalno pogresna pretstava na ona sto vsusnost se slucilo izlegoa da iskoristat prilika da obvinat vladata e vinovna povtorno ...

Pa(te)tika!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Хаха јако :boks:, ни прв ни последен пат се дешава ова toeto

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Барем да се степаа стварно,вака за два три нападни збора излезе наместо ревиален мултимедијален натпревар со псовки.Па еден пријател порано викаше:-од карање куќа не се растура,и бил во право.:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Никако да ми излезе една песна од глава што ме асоцира на ситуацијава...цел ден денеска...

Nobody gets too much heaven no more... :pos:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Нека се тепаат,нека се испоколат...барем за тоа ке ги биде....и така не ги бива за водење политика..

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Абе овие не се салам.. Сега само какви реакции ќе има од надвор.. Каква демократија е ова.. тепачки во парламент.. И така бевме светлосни години далеку од ЕУ па уште ова ни требаше..

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
електрична столица за сите кретени од собрание!!! заради нив трпи народот! малоумни!!!!

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Само бесилка и после може :pop:

Ако ако нека се тепаат. Само тоа за нив, недоволно развиени во тоа мозочињата, а ние може само да си :tv:

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Mediumive ne da ja pre napumpaa celava rabota... gluposti zivi.. 2 bez 3 samari i napravija ko da se vodele ultimejt fajts vo sobranieto.
Prvin kazuvaat bil "pretepan" novinar od A1 pa ispadna covekot zdrav i ziv samo so samar pominal..posle demek Teuta Arifi bila "napadnata" vo smisla fizicki od Taci pa ispadna deka toa "napadnata" bilo samo VERBALNO pa mislam poveke komentari ne se potrebni... samo sto nekoi mediumi se obiduvaat seto ova da go iskoristat vo drugi celi vo polza na odredeni politicki partii pa isto kako i komentarite na Manasievski i Sekerinska vo nasoka da sozdadat totalno pogresna pretstava na ona sto vsusnost se slucilo izlegoa da iskoristat prilika da obvinat vladata e vinovna povtorno ...

Pa(te)tika!
Многу јасно. Еве едно мислење за темата кој ја донесе Македонија до пропаст или како се викаше.... Само да се крека и да се штети. и мичку патер нека одат. СДС? : Ја напднаа Теута, ја повредиле. ?УИ: Не, немаше напад на Теута. Мислам дека јасно е што прават од СДС?

П.С.: Имаше сега на А1 (Чуму) снимка од ситуацијата сега пред Собранието. Неофицијално имало четворица повредени, не се знае од што и биле пренесни во ургентниот центар.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Не сум некој особен љубител на српчиња, а особено не на четничиња. ама има еден стих (српско-четнички) кој многу ми се допаѓа, а оди некако вака:
Спрем' те се спрем' те четнициииииии, силна ће борба да будееееее :vozbud:

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Тука има нешто поќе од само 1-2 шамари и вербални напади.Толку полиција пред собрание за еден шамар не се бери, а башка и оружје шо нашле во некој од колите пред собрание

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Пред малку на тв кажаа дека има 4ца повредени од собирот пред собрание... Што се дешавало???

Kajgana Shop

На врв Bottom