Фан Клуб: Валенсија

Aj еден линк од страната на еден член овде,навивач на Валенсија.. :)

Мило ми е за Валенсија, само вака нека продолжат и од наредна сезона да бидат уште поконкурентни на Реал и Барса :) Ми фалат сезоните кога овие три тима се бореа за титула. :smir:

Мило ми е за Валенсија, само вака нека продолжат и од наредна сезона да бидат уште поконкурентни на Реал и Барса :) Ми фалат сезоните кога овие три тима се бореа за титула. :smir:
ако валенсија продолжи да игра како синоќа и со какви акции и се комплетно, ќе биде рамо до рамо со барса и реал... многу ми се одпадна играта вечерва секоја чест :smir:

Летово ќе им ги земат Виља и Силва и чао чао ману чао :)

Супер игра вчера,се создадоа многу шанси,да не им беше голманот на Бриж кој знае со колку ќе си одеа..А со Вердер ќе биде тешко,ама ќе мине Валенсија :smir:

Леле синоќа живци искинав за време на утакмицата,секоја чест на момците изиграа апсолутно фантастично во текот на целиот натпревар.Одиме напред Вердер се следни на листата,да се надеваме дека оваа одлична игра ќе продолжи понатаму....

А и уште едно прашање. Да не знае некој каде можам да набавам дрес од Валенсија у МК и колку пари е??

Летово ќе им ги земат Виља и Силва и чао чао ману чао :)

И минатото лето им ги земаа Виља и Силва ама на крајот пак не ги земаа :)
Заклучок:Марка не е баш соодветен извор за црпење информации :smir:
Тоа ти е како листа со желби за навивачите на клубот од главниот град на Шпанија :)

А и уште едно прашање. Да не знае некој каде можам да набавам дрес од Валенсија у МК и колку пари е??

Оригинален дрес тешко да се најде во Македонија затоа што спонзор на Валенсија е Kappa која нема претставништво во Македонија. Обичен дрес може да има секаде кај што се продаваат дресови. :)

Браво за љиљаците!
Најмногу сакам де гледам фудбал кога тимот го остава срцето на теренот и гине за секоја топка :cuc:
Штета само што не дадоа уште некој гол и што го примија од срамно досуден пенал.

Незнам само кај им беа очите на судиите кога го досудија пеналот :tapp:,и стварно незнам шо малер ќе беше воа со црвениве картони у пм 6 црвен по ред (а и уствари стварно незнам и зошто го доби Banega ).But on the otherhand ептен сум задоволен од прикажаното на терен и покрај слабата реализација,момците го оставија срцето на терен :olee:
Секоја чест и одиме на победа во Бремен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom