Знам но има уште останато по некој јас сум спремен и на старо да купам еден и ќе купам,само прашање на време е кога. Ebay не ми бега изгледа.За жал Псисајд, Пионир Куро веќе не постои, ја затворија фабриката од пред пола година. Најдобри телевизори у свет(и изгор скапи), may they RiP.
Па за плазма и зборам цело време :smir:абе каков лцд само плазма тв лцд не може тој квлаитет да го постигне како што може плазам тв
Е добро де - честито.47incha Hitachi, full hd 1080, 699 usd! Sears!
Во странство се тие продавници така? Како ќе го донесеш кај нас телевизорот?Е добро де - честито.
Ја како што ги гледав цените, Wall-Mart имаа многу попривлечни цени, не ми текнува точно сега. Башка ако им однесеше флаер од друга продавница каде некој телевизор е поефтин од нивниот ист модел, ќе ти го дадеа за таа цена.
Можда дечкото живее во странство беВо странство се тие продавници така? Како ќе го донесеш кај нас телевизорот?
Ете, глеаш како знаеш, не џабе си модератор.Можда дечкото живее во странство бе
LG 42LH3000, околу 45000 е, ама вреди за секој денар.Ај да препорачате некој телевизор до кај 40к. LDC или плазма, што е боље да зеам и која марка?:smir:
Имаш SHARP LC 42SB55 E за 39 999ден. во Нептун.40 инчен full HDАј да препорачате некој телевизор до кај 40к. LDC или плазма, што е боље да зеам и која марка?:smir: