Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха да да приметив за тоа али пак мислам дека си се заебале во нивната дубара со оваАли некој што не се разбира само FullHD му е доволно за да го купи, кај има FullHD(1080p) tv 50" за 50 000
Згора на тоа никаде не пишува ни дали е LCD или Plasma (што јас мислам дека е второто)
![]()
Пази,и тоа 100Hz е грешка,сегашните LCD се со 60Hz...
ахам, грешка. дечкото со сонито што многу се разбира =) ПЛАЗМААААА ЕЕЕЕЕЕ!Пази,и тоа 100Hz е грешка,сегашните LCD се со 60Hz...
Ај и јас да се "испувам" малку ...пред една недела купивме Sony,LCD 40'' супер e.се сложвам со мац,Sony e Sony,се мислевме за Samsung,Philips ама Sony победи.
Вака сеа, LCD се далеку подобри од плазма, но ако ти треба телевизор поголем од 32 инча ке мора да земеш плазма оти LCD идат до 32 максимум.
А за HDTV не се гњавете многу, како што кажа Мистичен, ке ја има таа технологија кај нас за едно 10 години. Едино ако имате PS3 или X360 па да се секирате за HD.
Vo sekoj slucaj plasma-ta e podobar izbor.
Ај најди во Македонија квалитетна плазма која после некое време нема да покажува траги од поранешни слики. Имаш чоколадо од мене.![]()
мислам беше burn ефект =)Ај најди во Македонија квалитетна плазма која после некое време нема да покажува траги од поранешни слики. Имаш чоколадо од мене.![]()
HD signalsАбе луѓе ај кој знае нека ми објасни шо е разликата меѓу HD ready и full HD