Вечерва на базенот Карпош започнуваат квалификациите за Европското првенство.Нашиот прв натпревар е со Белорусија од 20:30
не него на македонија!!! па што не идеш да тренираш ватерполо бе!? ако те бива може и ќе те земат за репрезентација и нема да викаат срби. само да се серело за секој успех, е*ате балканците е*ате... ти си видел негде некој репрезентацијата на франција да ја нарече алжир,сенегал,мароко...? или пак репрезентацијата на холандија да ја нарече некој суринам? на некоја тема пишав што мислам за ватерполо репрезентацијата и не сакам да се повторувам сега, а тебе ако не ти одговара тогаш навивај за свирипичија или хондурас слободно, македонија ни губи ни па добива нешто од ебиветре како тебеne nasiot prv natprevar prviot natprevar na Srbija 3 e so belorusija
Е вакви луѓе поштувам. Луѓе што ценат успех, без стереотипи.не него на македонија!!! па што не идеш да тренираш ватерполо бе!? ако те бива може и ќе те земат за репрезентација и нема да викаат срби. само да се серело за секој успех, е*ате балканците е*ате... ти си видел негде некој репрезентацијата на франција да ја нарече алжир,сенегал,мароко...? или пак репрезентацијата на холандија да ја нарече некој суринам? на некоја тема пишав што мислам за ватерполо репрезентацијата и не сакам да се повторувам сега, а тебе ако не ти одговара тогаш навивај за свирипичија или хондурас слободно, македонија ни губи ни па добива нешто од ебиветре како тебе
Е вакви луѓе поштувам. Луѓе што ценат успех, без стереотипи.
Добро да прашам, што ви смета ако странец игра за репрезентација? Ако тој се изјаснува дека ја сака Македонија повеќе отколку некој кој е Македонец само на хартија, без дело? Дечките ја прифатија Македонија како своја земја, ја научија химната, го учат и јазикот, супер си се. А не ви сметаше кога бразилецот Брага заигра за Македонската фудбалска репрезентација? Вака пред некој ден и идиотот Миленко ме изнервира, јадеше гомна (кога не јадел) за репрезентацијата, демек цела Југославија се собрала.. Ако тој знае да направи подобра, што не дојде? За зборење и јас знам. Треба на едно 2-3ца од федерацијата да им се даде орден за ова, за помалку од година не однесоа во Европа, а ние уште мани наоѓаме. Пусто Македонче!
Ме нервираат луѓе кои се мешаат а се зелки, и ќе ме нервираат до крај на животов.:nenene:
KO prvo Alzir i surinam i honduras se koloniii na francija i holandija i ako ne se momentalno do pred nekoe vreme bea, ama dobro i makedonija e do negde srpska kolonija pa moze da im napraime usluga ,gubreto od kaj niv da im go zememe, oti ne za drugo moze i da iskoristime nesto. Abe dali ste normalni bre, vo zemjava edval 2 litri voda ima vo site bazeni( dva se), ima deca i luge sto ostaile ili ostavaaat dragoceno vreme i nikoj ne gi e**e,ama za toa pod druga strana imas otpad os srbija koj e skap zgora na toa,pa nie im praime dupla usluga ,em im go razvivame sportot niv, em pai im davame,em uste podlaboko toneme.Ova so zemanje stranski igraci e resenie za vakvi zemji ko nas ama da se zemat eden,dvajca pa i trojca ,pa da se pottiknat domasnive igraci,pa da se javi interes kaj mladite i se po red ama ne da zemes cela ekipa, pa i tie sto gi imas igraci od doma da izgubat interes,zasto znam slucaj vo koj selektorov segasen mu vika na nas igrac,ko nas mislam makedonec , ti spremen si da igras,a nemabazen 2 meseci,i ovoj ne sum ama za mesec denake sum vo nekoja forma,i cenetiot selektor nemora da se spremas ke vikneme uste eden SRBIN. i tipov fala bogu se otkazuva.Pa sega vidi ti kakov napredok e ova.I uste edno reprezentacijata treba da pretstavuva odlika na domasniot sport,domasnite uslovi i sostojbata vo zemjata,nema slaba zemja so jag grupen sport toa e fakt,a i vakvo lazenje nema so 13 stranci da reces deka se makedonci,pa ako e taka utre i premier i pretsedatel i se po red da si zeeme stranci,em pari ke im davame em vo nivnite zemji nema da ima gubre,em nie zadovolni.cista smetka dolga ljubov....................