Мислам дека неможе без формат т.е. со самиот формат ке си избереш како ке ги поделиш партициите.(а може и има некоја програма за без формат )Од кога ми е форматиран компјутерот иам проблеми.Хард Дискот С има 17 гига бајти,а во Д 56 гигабајти,во С имам 168 мегабајти слобофно а Д 16 гигабајти.Скам 8 гига да префрлам во С односно,С да има 26 гига,а Д 48 гига.Помош ве молам
Од кога ми е форматиран компјутерот иам проблеми.Хард Дискот С има 17 гига бајти,а во Д 56 гигабајти,во С имам 168 мегабајти слобофно а Д 16 гигабајти.Скам 8 гига да префрлам во С односно,С да има 26 гига,а Д 48 гига.Помош ве молам
Да пробаш да ги извадиш каблите и повторно да ги вметнеш (ако немаш гаранција) и/или во device manager да избришеш и да рестартираш да ги пронајде и да ги инсталира повторно драјверите па да видиш дали ќе се среди...двд драјвот не ми работи!
не се појавува во мај компјутер и кога ке ставам цеде не го отвара!
воопшто го нема како да не постои!
кога ставам цеде се слуша дека цедето врти, а во device manager го отворам вика дека постои и дека работи!
пробав со update ми вика дека е најнова верзија, пробав да го избришам и наново да го инсталирам ама пак истиот проблем!
мислев дека е заради алкохол програмата ја избришав и пак не се појавува!
помош нешто чаре???
како не ти помогна? нема тука штоНе ми помогна.
двд драјвот не ми работи!
кога ставам цеде се слуша дека цедето врти, а во device manager го отворам вика дека постои и дека работи!
пробав со update ми вика дека е најнова верзија, пробав да го избришам и наново да го инсталирам ама пак истиот проблем!
помош нешто чаре???
под гаранција е не смеам да фаќам позади!Да пробаш да ги извадиш каблите и повторно да ги вметнеш (ако немаш гаранција) и/или во device manager да избришеш и да рестартираш да ги пронајде и да ги инсталира повторно драјверите па да видиш дали ќе се среди...
Во BIOS-от ке наместиш AUTO, изгледа у ти е исклучено и за тоа не ти го јавувадвд драјвот не ми работи!
помош нешто чаре???
пробај систем ристор неколку дена наназад или пробај со registry mechanicдвд драјвот не ми работи!
помош нешто чаре???
EasyBSD ...Незнаев кај да го поставам прашањево...па еве тука..
Како да напраам дуал боот на компјутеров?
Имам две партиции, и сеа на првата ми е windows 7, а на втората инсталирав XP.
Како да направам на старт да можам да изберам меѓу овие два OS
Сега по дифулт ми е XP (от кога го инсталирав XP-то):uvo: