Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некоја програма да ми кажете за проверка на температурата на процесорот, или како да видам колко степени е. Се загрева и сам ми исклучува комп

Некоја програма да ми кажете за проверка на температурата на процесорот, или како да видам колко степени е. Се загрева и сам ми исклучува комп

SpeedFan; PC Wizard 2008

Во врска со загревањето, исчисти го кулерот на процесорот. Најверојатно е полн со прашина па затоа многу загрева (и како резултат на тоа самиот компјутер се исклучува за да не дојде до некое оштетување)

EVEREST Ultimate Edition не само температура и се друго матична..., и така натака и така натака :smir:

коа ми се гаси компјутеров ми се појавува како на виндоус 98 она на крајот It's now safe to turn off your computer..Откако го форматирав така почна,проверив во Control Panel-Power Options ама нишо неможев да најдам..некое решение??

коа ми се гаси компјутеров ми се појавува како на виндоус 98 она на крајот It's now safe to turn off your computer..Откако го форматирав така почна,проверив во Control Panel-Power Options ама нишо неможев да најдам..некое решение??

види тука http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810903&Product=winxp

Dali znae nekoj dali ima nekakov program ili web strana sto preveduva podolgi tekstovi od angliski na makedonski?

Dali znae nekoj dali ima nekakov program ili web strana sto preveduva podolgi tekstovi od angliski na makedonski?

Од Англиски на Македонски се очекува да има кон крајот на Септември, а до тогаш се надевам дека ќе ти заврши работа ова (Англиски > Српски или Англиски > Хрватски).

Имам еден проблем си инсталирав windоws 7 и сега неможам да пребарувам со firefox, ја сметнав најновата верзија и пак неможам да пребарувам, ми го казува ова:
Failed to Connect

Firefox can't establish a connection to the server at en-us.start2.mozilla.com.

Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
* Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.

исто пробрав и со опера и пак неможам да пребарувам, ај доколку некој знај со е проблемов нека ми помогне.фала.поз

Имам еден проблем си инсталирав windоws 7 и сега неможам да пребарувам со firefox, ја сметнав најновата верзија и пак неможам да пребарувам, ми го казува ова:
Failed to Connect

Firefox can't establish a connection to the server at en-us.start2.mozilla.com.

Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection.
* Could the site be temporarily unavailable? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.

исто пробрав и со опера и пак неможам да пребарувам, ај доколку некој знај со е проблемов нека ми помогне.фала.поз

Имаш интернет претпоставувам? Најверојатно ти прави проблем некој антивирус, односно ако имаш firewall исклучи го.

Друже проверив и антивирусната ми го блокира пребарувачот,а инаку иам Kaspersky 8.0 и сеа неможам да најдам каде да ја одблокирам таа забрана.чепкав низ антивируснава ама неможам да се снајдам со тоа :kesa:.pozz
p.s.Доколку се снајдам ке постирам со сум направил.

п.с. Го средив проблемот друже.Фала.позз

Некој активациски клуч за Касперски 2009,да трае нешто повеке....на ПП.фала однапред.:smir:

Некој активациски клуч за Касперски 2009,да трае нешто повеке....на ПП.фала однапред.:smir:

Сите клучеви траат исто кога од компанијата ке пуштат некој update за ловење на пирацки клучеви .... иначе нај добра фаријанта ти е траел ресет на секој 30 дена ке си го рестатираш е сега вака ако го користиш тоа ке ти треба едно празно цд за кракот да го ставиш на цд иначе касперски го брише го јавува како малциозен софтвер ,и на секое минење на 30 дневниот период го ставаш цд и го активираш кракот го вадиш го пушташ касперски и на секој 30 дена така поарно здравие ,од колку да бараш клучеви на секој 5 дена :helou:

Сите клучеви траат исто кога од компанијата ке пуштат некој update за ловење на пирацки клучеви .... иначе нај добра фаријанта ти е траел ресет на секој 30 дена ке си го рестатираш е сега вака ако го користиш тоа ке ти треба едно празно цд за кракот да го ставиш на цд иначе касперски го брише го јавува како малциозен софтвер ,и на секое минење на 30 дневниот период го ставаш цд и го активираш кракот го вадиш го пушташ касперски и на секој 30 дена така поарно здравие ,од колку да бараш клучеви на секој 5 дена :helou:

Многу здрава работа.. секоја чест дарк :salut:

Паметни овие од Касперски бе мајката.....да ги ****.А крак што немам,немам ништо,ако има некој крак нека прака на ПП.
Или па кажете некој добар антивирус да инсталирам,имам НОД 32,ама знае да застане некогаш да се укочи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom