Имам едно прашање...
Како да наместам кога ќе кликам на некој линк од мсн да ми го отвори од мозила, а не од опера ?
Ми ги отвораше од мозила, ама сеа од опера![]()
Прогласи го фајрфокс за дифолт прегледник..сега изгледа ти е операта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам едно прашање...
Како да наместам кога ќе кликам на некој линк од мсн да ми го отвори од мозила, а не од опера ?
Ми ги отвораше од мозила, ама сеа од опера![]()
Јее наместив, се снајдов некако![]()
Ај помош !!!
Сакам да инсталирам Kaspersky Anti - virus 2009.Претходно имав AVG 8.5 го анинсталирав но при инсталацијата на Касперски ми го покажува ова :
![]()
Koга кликам Remove ми се појавува ова :
![]()
Пробав и со AVGRеmover :S пак не бива :S
помош плс :helou::smir:
Ај помош !!!
Сакам да инсталирам Kaspersky Anti - virus 2009.Претходно имав AVG 8.5 го анинсталирав но при инсталацијата на Касперски ми го покажува ова :
![]()
Koга кликам Remove ми се појавува ова :
![]()
Пробав и со AVGRеmover :S пак не бива :S
помош плс :helou::smir:
Фала го средив!!:smir::smir::helou:Ќе одиш во старт менито , таму има едно што се вика run, таму ке напишаш regedit, се отвара прозорец registry editor па сега следи ги инструкциите.
HKEY_LOCAL_MACHINE------>SOFTWARE------>AVG
Тоа AVG избриши го.
Еве и сликовито
![]()
Иам двд цеде за форматирање. Сакам да го ставам на обично но како да го направам да биде бутабилно? Сега направив имиџ од дивиди цедето на компјутерот, и сега?Фала го средив!!:smir::smir::helou:
Иам двд цеде за форматирање. Сакам да го ставам на обично но како да го направам да биде бутабилно? Сега направив имиџ од дивиди цедето на компјутерот, и сега?
Ај ве молам за помош, ми треба итно!
Ама како да го направам бутбилно????? Ако го изрежам туку така нема да се уклучи со ф8..