Прогласи го фајрфокс за дифолт прегледник..сега изгледа ти е оператаИмам едно прашање...
Како да наместам кога ќе кликам на некој линк од мсн да ми го отвори од мозила, а не од опера ?
Ми ги отвораше од мозила, ама сеа од опера![]()
Прогласи го фајрфокс за дифолт прегледник..сега изгледа ти е оператаИмам едно прашање...
Како да наместам кога ќе кликам на некој линк од мсн да ми го отвори од мозила, а не од опера ?
Ми ги отвораше од мозила, ама сеа од опера![]()
Глееш ли как можаш и сам. Само да си прочепкаш треба малце... да погледнаш убаво и ке се направаЈее наместив, се снајдов некако![]()
Регистри такви ствари симни го ова http://www.tune-up.com/download/Ај помош !!!
Сакам да инсталирам Kaspersky Anti - virus 2009.Претходно имав AVG 8.5 го анинсталирав но при инсталацијата на Касперски ми го покажува ова :
![]()
Koга кликам Remove ми се појавува ова :
![]()
Пробав и со AVGRеmover :S пак не бива :S
помош плс :helou::smir:
Ќе одиш во старт менито , таму има едно што се вика run, таму ке напишаш regedit, се отвара прозорец registry editor па сега следи ги инструкциите.Ај помош !!!
Сакам да инсталирам Kaspersky Anti - virus 2009.Претходно имав AVG 8.5 го анинсталирав но при инсталацијата на Касперски ми го покажува ова :
![]()
Koга кликам Remove ми се појавува ова :
![]()
Пробав и со AVGRеmover :S пак не бива :S
помош плс :helou::smir:
Фала го средив!!:smir::smir::helou:Ќе одиш во старт менито , таму има едно што се вика run, таму ке напишаш regedit, се отвара прозорец registry editor па сега следи ги инструкциите.
HKEY_LOCAL_MACHINE------>SOFTWARE------>AVG
Тоа AVG избриши го.
Еве и сликовито
![]()
Иам двд цеде за форматирање. Сакам да го ставам на обично но како да го направам да биде бутабилно? Сега направив имиџ од дивиди цедето на компјутерот, и сега?Фала го средив!!:smir::smir::helou:
Колку зафаќа имиџ фајлот? Ако е под 700 MB, тогаш ќе можеш.Иам двд цеде за форматирање. Сакам да го ставам на обично но како да го направам да биде бутабилно? Сега направив имиџ од дивиди цедето на компјутерот, и сега?
Ај ве молам за помош, ми треба итно!
Епа чим си направил имиџ фајл, тоа веќе не е режање туку-така. Само дај му двоклик на имиџ фајлот, види со што ќе се отвори (би требало или Nero или PowerISO или некој друг програм за режање), одбери си брзина на режање и толку.Ама како да го направам бутбилно????? Ако го изрежам туку така нема да се уклучи со ф8..