Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
nema makedonska podrska na kompjuterov...pomos

nema u jazicite makedonski...pomos a mi treba hitno...za pisuvanje...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
има објаснато на форумов некаде како да инсталирате македонска поддршка (незнам каде е побрзо ми е да ти напишам од да го барам). Во контрол панел-> regional and languidge options -> картицата Languidges, кликаш на копчето Details и тука имаш опција за додавање на сакан јазик.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро е ја оправив работата со youtube...

Ај сега зошто Ares не пребарува ништо ?

можеби е нешто до Ares. Повеке деца се жалат дека ни Limewire ни Ares не им пронаоѓаат песни.
Ама проби како што ти кажа Корун.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Дечки ми треба помош

Дали некој може да ми најде драјвери за hp 550 за виста ???

пробав со xp ама неќе а вистава можам да ја инсталирам

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Дечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33
може некој да ми каже како да инсталирам wmp 11 без да ми се појавува windows genuine валидација (секој пат кога го стартувам setup от ми се конектира на страната на микрософт за да ме провери)

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Може некои портови ти се заклучени на рутерот а што се потребни на програмот.
А може тие сами да се заклучат ?? Затоа шо ништо не сум чепкал ... Пред некој ден беше нормално , си слегнував песни ...

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
може некој да ми каже како да инсталирам wmp 11 без да ми се појавува windows genuine валидација (секој пат кога го стартувам setup от ми се конектира на страната на микрософт за да ме провери)
Пред да инсталираш извади го кабелот од мрежната картица...и валидацијата ќе биде успешна. Кај мене успеваше тоа под вин ХР

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Дечки да не знаете некој помошен софтвер или нешто слично за бришење од usb, некои фајлови денес не сакасе да ми избрише од кантер мислам дека беше нешто.тнх
Пробај со формат да го исчистеш.
Десен клик врз Usb/ format/ quick format

I

InF3cTeD

Гостин
Пред да инсталираш извади го кабелот од мрежната картица...и валидацијата ќе биде успешна. Кај мене успеваше тоа под вин ХР
ако е тоа шо мислам се решава и на друг начин....само дали ќе се снајде оти треба и во регистрите да брише некои работи....ако е тоа и мене шо ми се појавуваше....

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271

Земи DiscHeal!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom