Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Може ли некој да ми прати на пп аудио драјвери за xp.
Не може :)
Не постојат општи драјвери за звук. Ќе треба да ни кажеш дали звучната картичка е интегрирана во матичната плоча - во тој случај ни треба марка и модел на матичната плоча, или пак е посебна картичка - во тој случај ќе ни треба марка и модел од звучната картичка. Тогаш ќе ти ги пратиме :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Незнам дали се обраќам овде.
Сега сичко ке објаснам.
Отидов во СКРИНШОТ - Screenshoot за кантер, видов b0nus! имаше пач в32.
Па ми каже како да слегнам преку торрент.Слегнав и торрент, но кога го слевинам право ми се слевине и ми се оклучува преку LimeWire а јас LimeWire го бришам од секаде : Add of Remove Programs, Recycle ban, од Desktop и пак се оклучува преку LimeWire. Па може некој да ми каже како да го избришам ова LimeWire и да ми даде линк за доунлоад Пач в32.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Не може :)
Не постојат општи драјвери за звук. Ќе треба да ни кажеш дали звучната картичка е интегрирана во матичната плоча - во тој случај ни треба марка и модел на матичната плоча, или пак е посебна картичка - во тој случај ќе ни треба марка и модел од звучната картичка. Тогаш ќе ти ги пратиме :)
Еве мислам дека е оваа Analog Devices AD1980 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller:smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Незнам дали се обраќам овде.
Сега сичко ке објаснам.
Отидов во СКРИНШОТ - Screenshoot за кантер, видов b0nus! имаше пач в32.
Па ми каже како да слегнам преку торрент.Слегнав и торрент, но кога го слевинам право ми се слевине и ми се оклучува преку LimeWire а јас LimeWire го бришам од секаде : Add of Remove Programs, Recycle ban, од Desktop и пак се оклучува преку LimeWire. Па може некој да ми каже како да го избришам ова LimeWire и да ми даде линк за доунлоад Пач в32.
Rapidshare линк на ПП (79.99мб е фајлот)

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Imam eden tekst napraveno vo Photshop kako Logo taka nestoo,,ama sakam toa logo dago stavam na poveke slika ama odednas ako mozi inace inako mnogu trae edna po edna a i neznam ni kako :))

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Imam eden tekst napraveno vo Photshop kako Logo taka nestoo,,ama sakam toa logo dago stavam na poveke slika ama odednas ako mozi inace inako mnogu trae edna po edna a i neznam ni kako :))
Хе, хе, хе.....и на бабичките нешто им се присакува, ама не иде тоа така.....една по една мораш.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Еве мислам дека е оваа Analog Devices AD1980 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller:smir:
Во Run пиши dxdiag и оди во делот Sound. Во Device ти е инфото за звучната, а во Drivers ти е инфото за драјверите кои моментално ти се инсталирани. Значи во Device ќе видиш како се вика точно звучната и името ќе го пишеш на Google и мислам дека после лесно ќе се снајдеш :) или па претпоставувам имаш ASUS лап топ... можеш да провериш на официјалната страна на ASUS доколку можеш да се снајдеш.

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Не сум дома и моментално имам со мене Notebook Aspire One. Нема dvd-rom а моментално немам usb flesh memory, како да инсталирам Windows 7 со можност после да го избришам без форматирање??:kesa::tapp:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Не сум дома и моментално имам со мене Notebook Aspire One. Нема dvd-rom а моментално немам usb flesh memory, како да инсталирам Windows 7 со можност после да го избришам без форматирање??:kesa::tapp:
Друже зашто пишуваш на 2 теми исто мислење...ова ти стои и тука и на темата Windows 7!!! Ај корегирај се!!!

Инаку не може така како што сакаш да средиш:wink:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Незнам дали се наоѓам повторно тука.
Но ке ми каже некој која е програмата што се слевине песни ? Без RealPlayer и LimeWire.
Ако има друга, дадете и линк да ја download.
Благодарам унапред:smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Незнам дали се наоѓам повторно тука.
Но ке ми каже некој која е програмата што се слевине песни ? Без RealPlayer и LimeWire.
Ако има друга, дадете и линк да ја download.
Благодарам унапред:smir:
Bearshare ?

P

Princ

Гостин
Слевине ( доунлоадирање ).
Превземање - златен јазик имаме...

Ова се 10 најкористени p2p клиенти
1. eDonkey
2. Shareaza
3. WinMX
4. BitTorrent
5. Limewire
6. Morpheus
7. eMule
8. Ares
9. BearShare
10. Kazaa

Јас ти го препорачувам Shareaza ако не сакаш веќе да го користиш Limewire.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom