Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе се забеваш сеа
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто
Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.
Вака сеа имам на компјутеров дуал бут и до сеа се пустасе на 20 цекање додека да одберам сеа се смени на 5 како да наместам на колку да се цека или да исклуцам целосно да нема тајмер ? ? ? ФАЛа![]()
На сите USB порти ти прави така?
Проба со друго USB?
Маусот ако ти е на USB, уклучи го на портата што те заебава, провери.
Вака ќе дознаеш што е проблемот.
Да, на сите порти прави така, и на предните и на тие позади на куќиштето. Значи долу десно на таскбар го препознава и можам да му направам SAFELY REMOVE HARDWARE но во My Computer не се појавува.
Инаку маусот не ми е USB![]()
Имаш CD што ти го дале со компјутерот/матичната?
Стај го, таму треба да има опција да ги инсталираш/избришеш драјверите за USB портите. Пробај така.
Automatic Updates ми се исклу4ени и ноонстом ме масира едно Your Computer might be at risk, како да го исклу4ам?
Na MAC , instalirav Vista ....i sega bi sakal da znam , kako da se vratam na MAC....
а како да го најдам тоа ?Oти ти е активиран само со име и клуч за тоа има друг ако го најдеш има име и клуч и плус update да го копираш во инсталацијата и тогаш ке прави update
а како да го најдам тоа ?