- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.236
- Поени од реакции
- 957
Испробав се, не функционира.Види тука
Испробав се, не функционира.Види тука
Мојот одговор е соодветно поставен со твоето прашање. Ти ништо не објасни, ни јас, да си знаеш за друг пат кога прашуваш нешто.Абе се забеваш сеа
озбилно, пишувам id, пишувам пасворд стискам Sign In i mi vika send eror ili dont send и не ми се уклучува
го анинсталирав и пак го симнав, пак го инсталирав и пак ми пишува исто
На сите USB порти ти прави така?Компјутерот не ми ги детектира USB-драјвовите.
Кога ќе ставам USB, долу десно на таскбарот се појавува икона, но во My Computer не. Проверив за спајвери, најде неколку, ги исчистив но пак не се појавува икона за USB. Исто и во Disk Management нема.
Properties на My Computer, па оди во табот Advanced, таму кликни на третото Settings најдоле што е, тука пиши си колку секунди сакаш. Ако несакаш, одштиклирај го тоа.Вака сеа имам на компјутеров дуал бут и до сеа се пустасе на 20 цекање додека да одберам сеа се смени на 5 како да наместам на колку да се цека или да исклуцам целосно да нема тајмер ? ? ? ФАЛа![]()
Да, на сите порти прави така, и на предните и на тие позади на куќиштето. Значи долу десно на таскбар го препознава и можам да му направам SAFELY REMOVE HARDWARE но во My Computer не се појавува.На сите USB порти ти прави така?
Проба со друго USB?
Маусот ако ти е на USB, уклучи го на портата што те заебава, провери.
Вака ќе дознаеш што е проблемот.
Имаш CD што ти го дале со компјутерот/матичната?Да, на сите порти прави така, и на предните и на тие позади на куќиштето. Значи долу десно на таскбар го препознава и можам да му направам SAFELY REMOVE HARDWARE но во My Computer не се појавува.
Инаку маусот не ми е USB![]()
Имам CD со XP и има неколку опции кои искрено не ги разбирам (CHKDSK, FIXBOOT...). Иначе им направив Uninstall на сите USB controllers/hubs и компјутерот повторно ги најде и ги инсталира, ама пак е истоИмаш CD што ти го дале со компјутерот/матичната?
Стај го, таму треба да има опција да ги инсталираш/избришеш драјверите за USB портите. Пробај така.
Десен клик на тоа икончето, оди OPEN SECURITY или како и да се викаше (баталив XP од дамнаAutomatic Updates ми се исклу4ени и ноонстом ме масира едно Your Computer might be at risk, како да го исклу4ам?
Инсталирај МАЦ ?Na MAC , instalirav Vista ....i sega bi sakal da znam , kako da se vratam na MAC....
а како да го најдам тоа ?Oти ти е активиран само со име и клуч за тоа има друг ако го најдеш има име и клуч и плус update да го копираш во инсталацијата и тогаш ке прави update
Епа го има на ногу места а сеа дали ке го најдеш тоа незнам меѓу другото ја го имам ако сакаш на мсн ајде ке ти го џитнам не е проблем тоаа како да го најдам тоа ?